Quantcast

http://picasion.com/

7 χρόνια χωρίς τον Γιάννη και την Αντωνία

Λάθος ελιγμός μιας σκοτώστρας μηχανής
Σαν σήμερα πριν επτά χρόνια ένα τραγικό δυστύχημα συγκλόνισε όχι μόνο το Μακροχώρι, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Ήταν 30 Σεπτεμβρίου του 2013 και ώρα 4:00 τα ξημερώματα, όταν μια ξαφνική είδηση προκάλεσε «ΣΟΚ» στην κλειστή κοινωνία της Βέροιας. Δύο αδέλφια από το Μακροχώρι, ο Γιάννης και η Αντωνία Τσαμουρίδου, έχασαν την ζωή τους μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον επαρχιακό δρόμο του Διαβατού. 
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας, λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, προκάλεσε θλίψη στην Ημαθία και βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους των δύο παιδιών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το δελτίο τύπου εκείνης της εποχής: «Στις 30.09.2013 πρώτες πρωινές ώρες, στο Διαβατό Ημαθίας, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που συνεπέβαινε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα». 
Αυτό όμως που δεν γράφτηκε ποτέ σε καμία προανάκριση και σε καμία επίσημη κατάθεση είναι ότι τα δύο αδέλφια «έφυγαν» μαζί για την «Γειτονιά των Αγγέλων», καθώς μετά την μοιραία σύγκρουση βρέθηκαν από τους Αστυνομικούς, αγκαλιασμένα (!) μέσα στην μέση του δρόμου. Ήταν μοιραίο να ταξιδέψουν για τον παράδεισο κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Το τελευταίο δράμα παίχτηκε μια ημέρα αργότερα, στην κηδεία των δύο άτυχων θυμάτων. Εκατοντάδες πολίτες του Μακροχωρίου και όχι μόνο, συνόδευσαν τον Γιάννη και την Αντωνία στην τελευταία τους κατοικία. 
Ακόμα και σήμερα 7 ολόκληρα χρόνια μετά τον άδικο χαμό των δύο νέων, οι πληγές μένουν ακόμα ανοιχτές και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκαν τόσο άδικα αυτά τα δύο χαμογελαστά παιδιά. Δείτε στο παρακάτω video ένα πολύ όμορφο τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη των δύο παιδιών, γραμμένο από τον Βασίλη Γκουτζιλίκα. «Λάθος ελιγμός μιας σκοτώστρας μηχανής». Αιωνία η μνήμη τους...

4 σχόλια:

  1. Τραγικο γεγονος!!! Δεν εχω λογια...
    Τοοσο κριμα,τοσο νεα παιδια...😢

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ λυπηρό .....
    Καλό παράδεισο να έχουν ....
    Μεγάλος πόνος .
    Τον έχω γνωρίσει .
    Γιατί έχω χάσει πολλούς ανθρώπους με αυτόν τον τόσο άδικο τρόπο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ