Quantcast

http://picasion.com/

Έπεσαν πρόστιμα 150€ για μάσκες στην Ημαθία

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιεί καθημερινά η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Άνδρες και γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας προβαίνουν σε ελέγχους για την τήρηση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, τις σωστές αποστάσεις μεταξύ των πολιτών και την τήρηση του ωραρίου από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Συνολικά στην Κεντρική Μακεδονία επιβλήθηκαν συνολικά 32 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας. Πιο συγκεκριμένα, 7 στη Θεσσαλονίκη, 5 στην Ημαθία, 3 στο Κιλκίς, 5 στην Πέλλα, 7 στην Πιερία, 2 στις Σέρρες και 3 στη Χαλκιδική.

21 σχόλια:

  1. Στίς συναυλίες μέ τά τραγούδια τοῦ Ἀττίκ στήν Βέῤῥοια δέν κολλάει ὁ κοροϊδοϊός, καί ἂς εἶναι καί 100 ἄτομα χωρίς μάσκες οἱ θεατές, ἀρκεῖ πού κάθονται σέ παρακείμενα καφενεῖα. Τό βεβαιώνουν οἱ «εἰδικοί» (ἀπό τά Lidl καί τά ΑΒ)._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να ήταν εντατικοί οι έλεγχοι.Δυστυχώς μεγάλη μερίδα του πληθυσμού δε φοράει μάσκα ή δεν τη φοράει σωστά.Η αστυνομία δυστυχώς είναι απούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΎΣΑ ΜΑΣΚΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ 70% ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, Η ΜΙΣΟΦΟΡΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Βέροια τα πράγματα είναι πολύ καλά σε σχέση με την Αλεξάνδρεια. Εκεί δεν φοράει κανείς σχεδόν. Οι συνεχείς παρατάσεις στα μέτρα δε νομίζω να οφείλονται στη Βέροια. Το πρόβλημα όμως δεν είναι σε ποια πόλη ζεις, αλλά πόσο χωριάτης είσαι. Γιατί για μένα, όσοι δε φορούν τη μάσκα ή δεν τη φορούν σωστά, είναι ανεύθυνοι και κοροϊδεύουν τον κόσμο και τον εαυτό τους, όχι το κράτος. Είναι κινητές βόμβες και μόνο τον εαυτούλη τους σκέφτονται. Αλλά και η αστυνομία νομίζω πως έχει κατεβάσει ρολά και δεν ενδιαφέρεται να κυνηγήσει τους αντιδραστικούς ψευτόμαγκες. Οπότε μην ελπίζουμε σε σωτηρία όταν υπάρχουν αδιάφοροι πολίτες και αστυνομία που δε θέλει να λάβει τα μέτρα που πρέπει. Μην παραξενευτούμε αν ξαναδώσουν παράταση στα περιοριστικά μέτρα στην Ημαθία.

      Διαγραφή
    2. Μπαααα στην Βεροια που ήρθα εγω δεν φορούσε κανένας και η Αλεξανδρεια έχει 15000 κατοίκους και η Βεροια 55000.Που είναι το μεγαλύτερο προβλημα συν τοις άλλοις οτι η Βεροια έχει περισσότερα κρούσματα στο νομο

      Διαγραφή
  4. Ερώτηση προς τους καλούς σχολιαστές
    Αυτα τα καθημερινά κρούσματα που ανακοινώνουν, σήμερα για παράδειγμα,
    δεν θα έπρεπε να έχουν γεμίσει την πόλη?
    Δηλαδή τα 3 σημερινά δεν θα έπρεπε να παράγουν κ άλλα ?

    Έκτος κ αν ήταν κλεισμένοι στο σπίτι κ κόλλησαν από το τηλέφωνο...
    Αν πάλι δεν τον μετέδωσαν σε άλλους γιατί φορούσαν μάσκα , τότε πως κόλλησαν?
    Το εμβόλιο είναι ένα, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!!
    ΑΦΕΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ!!!
    Α και κάτι άλλο , σ΄σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα πεθάνουμε όλοι κάποια στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε πες οτι ο ιος δεν ειναι και τοσο μεταδοτικος ή ακομα οτι δεν υπαρχει!!!! ειναι τοσο μεγαλο προβλημα και τοσο δυσκολο να φορας μια μασκα ειδικα τωρα που αρχισε να κανει και δροσια;;;; τοσα επαγγελματα τη φορουσαν και τη φοραν σχεδον ολοκληρη μερα !!! εσυ και καποιοι αλλοι γιατι το βλεπετε τοσο δυσκολο;; και στο κατω κατω εαν κανεις λαθος και ο ιος υπαρχει και ειναι και τοσο επικινδυνος οσο λεν και η μασκα ισως σε προστατευει σε καποιο μικρο βαθμο βαλτην και δεν θα παθεις και τιποτα. εδω βρήκαμε να δειξουμε την παλικαρια μας και την αντιδραστικότητα μας;;;; εχουμε δεχτει αλλα κι αλλα και θα κανουμε επανασταση για τη μασκα ;;;;

      Διαγραφή
    2. να σε ακούσουμε τις συμβουλές σου δηλαδή?

      Διαγραφή
    3. σε επλασα
      σε εντυσα,
      σου ειπα πως
      να ζεις
      και τωρα?
      με απατας?

      μου λειπεις

      Τηλεόραση

      Διαγραφή
    4. ΤΟΝ εΙΣΑΓΚΕΛΆΤΟ ΝΑ ΑΚΟΎΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ......
      ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...!
      Α ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...!

      Διαγραφή
  5. Πρέπει να γίνου πιο αυστηροί οι έλεγχοι. Η ανευθυνότητα και η επιπολαιότητα ορισμένων είναι φανερή...Τον συνάνθρωπο τους δεν τον νοιάζονται καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω μια σοβαρή απορία
    Φερετζέ πότε επιτέλους θα φορέσουμε;
    Όχι τίποτε άλλο αλλά για να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς
    Να είσαστε όλοι καλά.
    Χρειάζεται και λίγο χιούμορ η κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πότε θα σταματήσει αυτό..η οικονομία τής χώρας έχει καταστραφεί, μείναμε όλοι χωρίς δουλειά χωρίς εισόδημα. Αν ενδιαφερόταν όντος αυτοί πού μάς κυβερνάνε θα μάς εξασφάλιζαν μία οικονομική ενίσχυση..Είναι ένα πολιτικό παιχνίδι .Μία παγκοσμια οικονομική κατάρρευση Πού ο στόχος της δεν γνωρίζουμε Ποιός είναι. Κάποτε μάς έκλειναν πρίν Χρόνια μας έκλειναν στα σπίτια μας από νωρίς δεν είχαμε ελευθερία λέγαμε..εγινε μία καταληψη Στο πολυτεχνείο..και όλο αυτο Το είχαμε ονομάσει χούντα! Τώρα γίνονται εκατοντάδες καταλήψεις και ο λαός σιωπα..Τώρα δεν συμβαίνει το ίδιο δεν μάς μαντρονουν μέσα δεν μάς στερούν την ελευθερία μάς την δουλειά μας την χάσαμε ..πολύς κόσμος πεινάει δεν έχει να πληρώσει τα απαραίτητα..Όλα στον βωμό του κορονοιου..Μία προπαγάνδα Πού πλασαριστικε τόσο όμορφα Πού ευνοεί μερικούς..Ας ξυπνήσουμε επιτέλους!!Είναι μία γρίπη όπως και οι υπόλοιπες μην ξεχνάμε πόσες επιδημίες έχουν χτυπήσει την ανθρωπότητα κατά διαστήματα!!Με ποιό μεγάλες επιπτώσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΦΟΔΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ, ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι φοβαστε;ο πλιογκας ο φοβερος εφτιαξε την πτερυγα για τον covid μετα απο τοσους μηνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντατικοί έλεγχοι με.... πέντε πρόστιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ουτε ενας να μην να μην σκεφταιται μονοσ του καποτε ο ελληνας ητανε εξυπνος τολμυρος γεναιος και τωρα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ουτε ενας να μην υπαρχει αλλο καποτε ο ελληνας ητανε εξυπνος τολμηρος και γεναιος τωρα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ