Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινάει προετοιμασία η «Βασίλισσα» - Έρχονται ηχηρές μεταγραφές

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει και επίσημα η προετοιμασία της Βέροιας. Ποδοσφαιριστές, προπονητής, τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση θα δώσουν ραντεβού την Δευτέρα 24 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, προκειμένου να «χτιστεί» η ομάδα για τη νέα σεζόν. Με νέο τεχνικό τον Παύλο
Δερμιτζάκη και γενικό αρχηγό τον Θωμά Τρούπκο, η ομάδα της Ημαθίας ξεκινάει την δύσκολη προσπάθειά της για την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Παράλληλα, αναμένονται και οι πρώτες ηχηρές μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση στο φίλαθλο κόσμο. Από την περσινή ομάδα, θα δώσουν το «παρών» σχεδόν οι μισοί (ίσως και λιγότεροι), ενώ παίκτες της Βέροιας θεωρούνται ο τερματοφύλακας Μάρκος Βελλίδης, ο αμυντικός Απόστολος Σκόνδρας, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο επιθετικός Γιάννης Λουκίνας που έπαιζε στον Πλατανιά. Τέλος, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της «Βασίλισσας» Παύλου Δερμιτζάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ