Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θανατηφόρα τροχαία σε 15 λεπτά - Δύο νεκροί στη Θεσσαλονίκη

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη αφού τη ζωή τους έχασαν 2 νέοι άντρες σε δύο τροχαία τα οποία σημειώθηκαν με διαφορά 15 περίπου λεπτών το ένα από το άλλο. Αρχικά περίπου στις 2 τα ξημερώματα μηχανή που οδηγούσε 42χρονος στον Περιφερειακό, στο ρεύμα προς ανατολικά, εξετράπη υπό άγνωστες συνθήκες της πορείας της στο ύψος του κόμβου της Νεάπολης και προσέκρουσε στο διαχωριστικό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός. Μετά από 15 λεπτά περίπου, στις 2:15, στο 26ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας σημειώθηκε το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο. ΙΧ που οδηγούσε 23χρονος, στο ρεύμα προς Μηχανιώνα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο του ΟΑΣΘ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 23χρονος.

2 σχόλια:

  1. Ο στύλος του ΟΑΣΘ πως ακριβώς είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΤΊΝΕΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ Κ ΝΑ ΚΟΒΕΙ Κ...!#*:...Σ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ