Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύμφωνο συνεργασίας με τον καρδιολόγο Γιώργο Ραμπίδη υπέγραψε η Ε.Α.Υ.Ν.Η.

Αφουγκραζόμενη την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του Αστυνομικού και τις επιπτώσεις της καθημερινότητας στην υγεία των ενστόλων (καθημερινή στρεσογόνος κατάσταση) η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Ημαθίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως από τις 21-8-2020 η Ένωση υπέγραψε ιδιωτικό σύμφωνο συνεργασίας με το ιατρό καρδιολόγο Γιώργο Ραμπίδη. Το σύμφωνο συνεργασίας αφορά την προσφορά ιατρικής επίσκεψης για απλό έλεγχο με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς, χωρίς καμία έκπτωση στις παροχές από τον ίδιο!

Πέραν του ιδιωτικού συμφωνητικού όμως, αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος ιατρός είναι ο ένας εκ των δυο στην Ελλάδα που κατέχει την ανώτατη πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας στην αναίμακτη στεφανιογραφία, παρουσιάζει πρωτότυπο ερευνητικό έργο σε παγκόσμιο επίπεδο και επίσης έχει θέση ακαδημαϊκού υποτρόφου στην Α’ Καρδιολογική Κλινική ΑΧΕΠΑ με αντικείμενο την καρδιαγγειακή φαρμακολογία & αναίμακτη στεφανιογραφία. 

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστολος Μούρτης: 

«Η συγκεκριμένη εξέταση δύναται να πραγματοποιηθεί δωρεάν για τα μέλη μας στο ΑΧΕΠΑ ή με την μικρότερη τιμή της αγοράς σε ιδιωτικό κέντρο της Κοζάνης, με το οποίο συνεργάζεται ο κ. Ραμπίδης! Το σύμφωνο συνεργασίας αφορά όλα τα μέλη μας, τις συζύγους και τα τέκνα αυτών! Οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού! Το μέλος μας θα πρέπει να δηλώσει την ιδιότητα του καθώς επίσης και να φέρει μαζί του το δελτίο ταυτότητας του! Γιώργο σε ευχαριστούμε θερμά καθώς πριν ακόμα ξεκινήσουμε, αγκάλιασες με τόση θετική ενέργεια την προσπάθεια αυτή! Καλή αρχή»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ