Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (31/8 - 6/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Παρθένου και ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω και την 1η Σεπτεμβρίου 2020, σχηματίζουν μεταξύ τους ένα πολύ ωφέλιμο και φιλικό Τρίγωνο. Η όψη αυτή κάνει τις συζητήσεις μας ουσιαστικότερες, από τις οποίες αντλούμε πολύτιμες και θετικές πληροφορίες, συμπεράσματα αλλά και αποκαλύψεις. Ίσως αλλάξει ριζικά η γνώμη μας για πολλά θέματα που μας απασχολούσαν μέχρι τώρα και με θετική διάθεση να προετοιμαστούμε για σημαντικά νέα ξεκινήματα. Θα μπορέσουμε να αναλύσουμε βαθύτερα τα γεγονότα και τις καταστάσεις και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας ώστε να συνειδητοποιήσουμε παρελθοντικά λάθη και να θελήσουμε να τα διορθώσουμε. Αξιοσημείωτη είναι και η τάση της σκέψης και του λόγου μας για ερωτικά θέματα, εκφράζοντας επιθυμίες, πάθη και αισθησιασμό.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Ιχθύ σε πιάνουν οι εσωτερικές σου ανησυχίες «Ποιος είμαι, πού πάω, τι θα γίνει με το μέλλον μου», δεν λείπουν όμως και κάποιες ανασφάλειες για ζητήματα του παρελθόντος ή ακόμα και για επαγγελματικές σου υποθέσεις. Έχεις την δυνατότητα να βρεις λύσεις και να ελιχθείς στα εργασιακά, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας σου δίνει έξτρα ώθηση στα ερωτικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και με την Αφροδίτη να κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο του Λέοντα μπορώ να πω ότι ξημερώνει μία νέα ερωτική εποχή στην οποία θα περάσεις καλά και θα γευτείς όλα όσα σου στέρησε αυτό το καλοκαίρι! Επιπλέον η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό βοηθά ιδιαίτερα την επικοινωνία με το σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά υπάρχει στασιμότητα, όμως μέσα από επικοινωνίες που θα έχεις στις αρχές της εβδομάδας θα μπορέσεις να βρεις κάποιες λύσεις που εν καιρώ θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Πανσέληνος που γίνεται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Ιχθύ διεγείρει τις επιθυμίες σου και εντείνει την ανάγκη σου να βρεθείς με πρόσωπα φιλικά και αγαπημένα και να μοιραστείς τα συναισθήματά σου! Δεν λείπουν οι καχυποψίες για τα αισθηματικά σου και νιώθεις ότι κάτι περίεργο κρύβεται πίσω από την πλάτη σου, προσοχή στις κόντρες λοιπόν. Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Ζυγού, μπαίνεις σε φάση που θέλεις να κόψεις κακές συνήθειες, να βάλεις ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου ή και να επιμεληθείς περισσότερο θέματα διατροφής / άσκησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν την λες και χαρωπή την εβδομάδα για τα αισθηματικά σου αφού τρυπώνουν οι ανασφάλειες μέσα σου και γίνονται λόγια τα οποία δημιουργούν απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου! Μήπως ζητάς περισσότερα από αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν; Αν δεν έχεις σχέση, το διάστημα αυτό θα απογοητευτείς από άσκοπες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την επιθυμία της ανασύνταξης και οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να βάλεις σε μία τάξη και σειρά την εργασία σου! Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους, όμως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που σε καίνε!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ξεκινά εβδομάδα με Πανσέληνο η οποία και σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ προκαλώντας ανησυχίες για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου! Κυριαρχεί η ανασφάλεια και το δίλημμα σε αυτό τον τομέα και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό βελτιώνει την διάθεση σου για φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες ή ακόμα και ευχάριστες μετακινήσεις, ενώ και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σε κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό και επικοινωνιακό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πιο ανθηρή περίοδο και θα μπορείς να δεις τις καταστάσεις με έναν διαφορετικό τρόπο! Ευχάριστα μηνύματα και επαφές σου τονώνουν το ηθικό και σε ανεβάζουν σημαντικά. Τα φλερτ επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το «εγώ» σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της επαγγελματικής σου πορείας. Προσπάθησε να μην θίγεσαι τόσο εύκολα με τους συνεργάτες σου και απέφυγε τις βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι ζόρικα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ξεκινά μία εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ και η διάθεση σου είναι «ταξιδιάρα» ενώ δεν λείπουν και οι όμορφες «συγκινήσεις» από άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό! Φιλοσοφείς τη ζωή με ένα διαφορετικό μάτι και διψάς για νέες εμπειρίες. Συζητήσεις με την οικογένεια φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα από τις 5 του μήνα. Τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά – σε αυτό θα βάλει το χεράκι της η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα - !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο σου με τον Κρόνο, φέρνει απογοητεύσεις στα αισθηματικά και ίσως τώρα συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η στιγμή να δεις πιο ώριμα και σοβαρά την προοπτική μίας σχέσης! «Γιατί μου φέρνονται τόσο άσχημα»; Αυτό είναι ένα βασικό ερώτημά σου στο οποίο και θα δώσεις απάντηση αλλά πλέον θα πάρεις την απόφαση να χαράξεις και μία νέα πορεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις έναν αγώνα δρόμου στα επαγγελματικά σου όμως οι πιέσεις δεν λείπουν και νιώθεις ότι τα πράγματα δεν είναι πλέον έτσι όπως θα θελες. Νέες επαφές και συμφωνίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου η εβδομάδα έχει αστάθειες.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, μία σημαντική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου, αφού έχουμε την Αφροδίτη να περνά στο δικό σου ζώδιο, όπου επρόκειτο να σου χαρίσει έξτρα γοητεία, λάμψη, μαγνητισμό και θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ωστόσο με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Ιχθύ, μπορώ να πω ότι θα είσαι αρκετά ευσυγκίνητος εξαιτίας εξελίξεων που συμβαίνουν τώρα που φέρνουν το κλείσιμο κύκλων! Πιέσεις σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σου αποτελούν έναν πολύ μεγάλο βραχνά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά κουράστηκες, απογοητεύτηκες, περίμενες άσκοπα... Τώρα μπαίνεις σε μία πολύ πιο ευνοϊκή εποχή στα αισθηματικά σου αφού η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο για να σου προσφέρει τα «δώρα» της και την λάμψη της. Δυνατές ερωτικές στιγμές αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν πιεστικές εξελίξεις που σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις να αντιμετωπίσεις μπροστά σου ένα βουνό! Στα οικονομικά σου λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ωστόσο δεν λείπουν και οι ανησυχίες για οφειλές και υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με το φεγγάρι να γεμίζει για να οδηγηθούμε στην Πανσέληνο της Τετάρτης η οποία και φουντώνει τις εξελίξεις στις σχέσεις σου! Τα γεγονότα φέρνουν έναν αέρα αλλαγής ανάμεσα σε εσένα και στα άτομα που συνδέεσαι στενά ενώ τώρα πλέον αρχίζεις να κατανοείς που πατάς και πού βρίσκεσαι! Απογοητεύσεις από το φιλικό περιβάλλον είναι αναμενόμενες. Η ανάγκη σου να δώσεις έμφαση μόνο σε ότι έχει αξία, αγαπάς και είναι σημαντικό είναι μεγάλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά ευερέθιστο είναι το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αυτή την εβδομάδα με την πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο των ιχθύων! Σε πιάνει το παράπονο, η γκρίνια και θέλεις να βάλεις τα όρια σου προκειμένου να γίνουν κάποια πράγματα έτσι όπως τα θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα μπορέσεις να έχεις καλές επαγγελματικές επαφές που θα σε στηρίξουν στα προσωπικά σου σχέδια! Τα οικονομικά είναι ιδιαίτερα στενεμένα τις μέρες που ακολουθούν!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα καλωσορίζεις τον Ερμή στο ζώδιο σου (την Παρασκευή), έτσι λοιπόν και μπαίνεις σε μία εξαιρετικά επικοινωνιακή περίοδο όπου ευνοείσαι σε μετακινήσεις, επαφές, γνωριμίες, συμφωνίες αλλά και σε αποφάσεις! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την Πανσέληνο στους Ιχθείς νιώθεις «μπουχτισμένος» με υποχρεώσεις και εργασίες που φαίνεται ότι σε αγχώνουν, μπαίνεις στο πρόγραμμα της καθημερινότητας και αυτό σε κουράζει πολύ! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοεί ιδιαίτερα την κοινωνική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η στιγμή που μπορείς να εκφράσεις τα θέλω σου και να δεις σιγά – σιγά να ικανοποιούνται! Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πολύ καλή πορεία ενώ να θυμάσαι πως αν είσαι χωρίς σχέση, τότε μία νέα γνωριμία από τον κοινωνικό σου κύκλο είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιστροφή στις συνήθειες, στην εργασία και στις υποχρεώσεις,μόνο που Ζυγέ μου πολύ φοβάμαι ότι ειδικά αυτή την εβδομάδα θα πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό και θα τα φορτώσεις στον κόκορα! Βλέπεις, η Πανσέληνος από το ζώδιο του ιχθύ δεν σου επιτρέπει να κάνεις ένα σταθερό και οργανωμένο πλάνο! Στα οικονομικά σου βρίσκεις την άκρη σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μία εβδομάδα γεμάτη συναίσθημα ξεκινά για σένα φίλε μου Σκορπιέ... Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ αυτή την Τετάρτη φουντώνει το πάθος και τον ερωτισμό σου, ενώ μπορείς πραγματικά να περάσεις ακόμα ζεστές και ανέμελες στιγμές που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου! Μέσα στην ευαισθησία που θα σε διακατέχει, θα θελήσεις να κάνεις και ένα πιο σταθερό πλάνο σε όλα αυτά που θέλεις να κατακτήσεις. Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη, όμως προς τα τέλη της εβδομάδας νιώθεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς και αποζητάς την μοναχικότητά σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σε βάζει στο τέλος της εβδομάδας σε μία δημιουργική περίοδο για τα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα για ρομάντζα στα αισθηματικά σου ξεκινά! Οι μέρες γλυκαίνουν, εσύ γίνεσαι πιο τρυφερός ενώ οι ικανοποιήσεις μέσα από την εξέλιξη μίας σχέσης σε κάνουν να είσαι μέσα στα χαμόγελα! Είσαι σε μία πολύ καλή εποχή...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται νέοι ορίζοντες και μπορώ να πω πώς από τις 6 του μήνα μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις τόσο στην προοπτική της καριέρας σου όσο και στα οικονομικά σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, μία ευερέθιστη εβδομάδα ξεκινά αφού η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ σε κάνει ιδιαίτερα ευερέθιστο και νευρικό! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική ζωή φαίνεται ότι τώρα γίνονται η πηγή της αναστάτωσης σου! Από την άλλη πλευρά η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό προσφέρει ευκαιρίες επικοινωνιών και όμορφων στιγμές με φίλους, ενώ η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σε κάνει αρκετά πιο «περιπετειώδη» και φλογερό στα ερωτικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θέλω να μου αποφύγεις τα νευράκια στην σταθερή σου σχέση αλλά να μην βιάζεσαι κιόλας να κρίνεις κάποιες καταστάσεις. Στην πορεία το κλίμα αλλάζει και οι επικοινωνίες και οι προτάσεις που θα έχεις θα σου προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχουν κάποια θετικά νέα στα επαγγελματικά σου τα οποία και σου προσφέρουν ανακούφιση! Στα οικονομικά σου υπάρχουν ζόρια και είναι σημαντικό να κάνεις ένα πολύ καλό πλάνο!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να πεις όλα όσα έχεις μέσα από την καρδιά σου και να κάνεις μία αλλαγή που θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχισμένος. Οι καταστάσεις που βιώνεις το τελευταίο διάστημα είναι ζόρικες, όμως έχεις συγκρατήσει τόσο πολύ το συναίσθημα σου γιατί θέλεις να είσαι «δυνατός» με αποτέλεσμα να έχουν «συσσωρευτεί» πολλές πικρίες μέσα σου! Εύνοια στα οικονομικά σου αναμένεται από τις 6 του μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορώ να πω ότι είσαι ικανοποιημένος από τις συνθήκες της αισθηματικής σου ζωής, υπάρχει ένα «πάγωμα» ή ένα «μπλοκάρισμα» που σου στερεί το αίσθημα της χαράς και της ικανοποίησης. Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να βγουν στην φόρα οι συγκινήσεις σου ενώ μία επικοινωνία που θα γίνει θα αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ζόρικες αποφάσεις πρέπει να παρθούν στα επαγγελματικά όμως από τις 5 του μήνα το μυαλό είναι σε εγρήγορση και δίνονται λύσεις για θέματα που αφορούν την προοπτική της εργασίας σου! Στα οικονομικά σου βρίσκεις τις ισορροπίες σου ενώ από τις 6 του μήνα παίρνεις και ανακούφιση από την αύξηση του εισοδήματός σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η νέα εβδομάδα ξεκινά με ανησυχία για τα οικονομικά σου, αφού η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ φαίνεται ότι στραγγίζει για τα καλά το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Ως και την Πέμπτη θα είναι αισθητή η ανασφάλεια στην καθημερινότητά σου, προς το τέλος της εβδομάδας τα δεδομένα αλλάζουν... Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού ευνοούνται ιδιαίτερα οι επικοινωνίες σου, οι επαφές, οι μετακινήσεις και οι ιδέες για νέες προοπτικές. Επιπλέον το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, ενισχύει σημαντικά την αισθηματική σου ζωή και φέρνει σε πρώτο πλάνο την ικανοποίηση μέσα από την συντροφικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξεπέρασε τις ανασφάλειές σου και ετοιμάσου να υποδεχθείς μία χρυσή εποχή στα αισθηματικά σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, εγκαινιάζει μία νέα περίοδο άνθισης των ερωτικών σου όπου το ζητούμενο «σχέση» ικανοποιείται στο μέγιστο βαθμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε βιασύνη να πάρεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου προκειμένου να κάνεις σημαντικές ενάρξεις... Προσοχή ωστόσο στις κινήσεις σου προσπάθησε να αποφύγεις τώρα τα μεγάλα άλματα. Τα οικονομικά είναι εξαιρετικά στενεμένα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ ξεκινά μία εβδομάδα που μας οδηγεί στην Πανσέληνο της Τετάρτης που γίνεται στο δικό σου ζώδιο! Μπορώ να πω ότι είσαι αρκετά ευσυγκίνητος αυτές τις μέρες και τρώγεσαι με τα ρούχα σου... Σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου, έχεις τα νεύρα σου, δεν ικανοποιείσαι εύκολα ενώ πληγώνεσαι και από τις εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα στο κοινωνικό περιβάλλον! Η Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία τάξη την εργασία και την καθημερινότητά σου, ενώ ο Ερμής από το Ζυγό φέρνει επικοινωνίες και συμφωνίες που θα δώσου μία νέα προοπτική στα οικονομικά

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου είσαι σε περίεργη φάση... Κάτι δεν σε καλύπτει, κάτι δεν σου αρέσει και είσαι σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την πολυπόθητη αλλαγή! Προσπάθησε να μην μεγαλοποιήσεις καταστάσεις σε μία σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παίρνεις κάποιες αποφάσεις και προχωρούν κάποια πράγματα, παρόλο που στο γενικό σύνολο δεν είσαι ικανοποιημένος γιατί υπάρχουν αρκετά έξοδα που σε περιορίζουν!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ