Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (10/8 - 16/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 και μας επιφυλάσσει έντονες συζητήσεις, ανατρεπτικές ειδήσεις και επικοινωνιακή αμφισβήτηση! Τα μηνύματα που θα λάβουμε, θα προκαλέσουν ανησυχία, θα δημιουργηθούν αναποδιές στις μετακινήσεις ή στα προγράμματα της καθημερινότητας , οι συζητήσεις θα έχουν έντονο ύφος, ενώ στην διάθεση θα κυριαρχούν τα νεύρα και η αμφισβήτηση. Πολλές σχέσεις θα κλονιστούν από λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς και πολλές συμφωνίες και σχέδια θα ανατραπούν. Καλό θα είναι αυτή την ημέρα, να δείξουμε προσοχή στις μετακινήσεις μας και στην οδήγηση!

♈ Κριός

Γενικά

Η εβδομάδα έχει τα θετικά και τα αρνητικά της φίλε μου Κριέ! Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, προκαλεί μία επαναστατική διάθεση η οποία και εκδηλώνεται στην διαχείριση την οικονομική αλλά και την αισθηματική. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 13 Αυγούστου, φέρνει ανταγωνιστικές διαθέσεις στα επαγγελματικά, ενώ το κλίμα της εβδομάδας χαλαρώνει καθώς οδεύουμε στις 16 του μήνα όπου τότε παρατηρούμε το τρίγωνο Ήλιου – Άρη που θα σε βοηθήσει να βρεις την αισιοδοξία σου, την χαρά, ενώ πιθανή είναι μία μετακίνηση μαζί με άτομο που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετή ποικιλία έχει στα ερωτικά της η νέα εβδομάδα... Δεν λείπει το ερωτικό σασπένς, το πάθος, η ένταση αλλά και η καλοπέραση με το άτομο που αγαπάς! Για την ώρα τα συναισθήματα δεν είναι ήρεμα, αλλά σε επιβεβαιώνουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι χειρισμοί σου πρέπει να είναι λεπτοί γιατί είναι προφανές ότι δέχεσαι μεγάλο ανταγωνισμό και υπάρχουν και προκλήσεις που σε ζορίζουν σημαντικά. Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, όπου και σου φέρνει συγκρούσεις με άτομα αγαπημένα. Μία ξαφνική είδηση στο χώρο του σπιτιού είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αναστάτωση. Λύσεις για ζητήματα επαγγελματικά λύνονται, ενώ προς τέλος της εβδομάδας βελτιώνεται σημαντικά και η ψυχολογική σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις στα αισθηματικά θα τονώσουν το ηθικό σου ενώ μία μετακίνηση με το ταίρι σου θα σας φέρει αρκετά πιο κοντά! Είναι η ιδανική εποχή για να συναντήσεις και έναν έρωτα από το παρελθόν...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου επιθυμείς να κάνεις αλλαγές και εκνευρίζεσαι από τις τάσεις που διαμορφώνονται αυτή την εποχή. Στα οικονομικά σου είσαι σε μία καλή κατάσταση και λαμβάνεις και ένα χαρούμενο νέο.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα σου φίλε μου Δίδυμε ξεκινά με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, προκαλώντας ένταση στις επικοινωνίες σου. Σημαντικό είναι να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και στις μετακινήσεις σου ! Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, θα σε φέρει σε μία σύγκρουση με ένα φιλικό πρόσωπο, ενώ σημαντικό αυτή την εποχή είναι να μην δανείζεσαι και να μην δανείζεις χρήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές διεκδικήσεις φέρνει η νέα εβδομάδα και εσύ είναι φανερό ότι είσαι μέσα στην τόλμη, την αισιοδοξία και τον δυναμισμό! Κατακτάς αυτό που πάντα ήθελες τόσο πολύ και λάμπεις από ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην επηρεάζεσαι από την άποψη τρίτων στα επαγγελματικά σου , ακολούθησε το μονοπάτι που εσύ έχεις χαράξει! Στα οικονομικά σου υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με ανησυχίες για τα οικονομικά σου, γιατί κάτι που περίμενες δεν έρχεται και αυτό σου προκαλεί αναστάτωση. Κόντρες όμως υπάρχουν και σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε στις 13/8 όπου σχηματίζεται το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα. Κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα σε επιβραβεύσουν. Αξιοποίησε τις ευεργεσίες της Αφροδίτης από το ζώδιο σου που σου προσφέρει ερωτισμό, γοητεία και μαγνητισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πολύ καλή πορεία ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Δύσκολη και με ρήξεις θα είναι η εβδομάδα για τα ερωτικά σου αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις στόχους και τους κατακτάς στα επαγγελματικά σου, άσχετα αν δέχεσαι πολύ μεγάλο ανταγωνισμό αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά άστατα.

♌ Λέων

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα η εβδομάδα ξεκινά με ένταση και καβγά, ίσως γιατί πλέον δεν μπορείς και εσύ να βάλεις νερό στο κρασί σου, ενώ είσαι σε φάση που θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια. Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν οι προοπτικές ανέλιξης, δεν παύει όμως να αγχώνεσαι πολύ! Οι ευκαιρίες μετακινήσεων ανανεώνουν την ψυχολογία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου υπάρχει ένας κρυφός έρωτας που σε αναζωογονεί, ενώ οι εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα στην αισθηματική σου ζωή σου προσφέρουν μία μορφή συναισθηματικής ανταμοιβής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προκύπτουν αλλαγές και ανακατατάξεις που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Στα οικονομικά σου δίνονται λύσεις!

♍ Παρθένος

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με κάποιες αποκαλύψεις που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου! Ζητήματα του παρελθόντος σου προκαλούν ψυχολογική πίεση και σε βγάζουν εκτός προγράμματος, κάτι ωστόσο το οποίο και το ξεπερνάς καθώς η εβδομάδα οδεύει στο τέλος της. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν να περνάς καλά και να ανανεώνεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εκπληρώνονται επιθυμίες και στόχοι αυτή την εβδομάδα, άσχετα αν εσύ είσαι αρκετά πιο καχύποπτος και μαζεμένος! Το ερωτικό πάθος φουντώνει για τα καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι προσωρινά σε ένα αδιέξοδο και το πρόβλημά σου είναι ότι κουράζεσαι πού χωρίς να έχεις τα προσδοκώμενα έσοδα! Τα οικονομικά σου είναι αρκετά ζόρικα αυτό το διάστημα!

♎ Ζυγός

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, αλλάζουν τα προγράμματά σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αισθάνεσαι ότι κάποιες επιθυμίες σου πηγαίνουν πίσω. Με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα υπάρχουν κόντρες με το σταθερό σου περιβάλλον ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου πρέπει να δείξεις προσοχή στην σχέση σου με αγαπημένα σου πρόσωπα! Μία πρόσκληση / πρόταση από αγαπημένο σου πρόσωπο σου δίνει πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου κυριαρχεί το πάθος, η ένταση αλλά και η ζήλεια κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Κάποιες πληγές του παρελθόντος είναι ακόμα ανοιχτές και αυτό σε πάει πίσω και δεν σε αφήνει να ζήσεις το σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις ότι κάποια επαγγελματικά σου σχέδια πηγαίνουν πίσω και άλλα πράγματα σου έταξαν, άλλα γίνονται. Στα οικονομικά σου για την ώρα απλά υπάρχουν ανησυχίες, κατά τ’ άλλα κοντρολάρεις τις υποχρεώσεις σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα σου φίλε μου Σκορπιέ, ξεκινά με ένταση και καβγά ιδιαίτερα με πρόσωπα που συνδέεσαι στενά ή ακόμα και με συνεργάτες από την δουλειά! Κάποιο ξαφνικό νέο που έρχεται τώρα στα αυτιά σου, σε αποδιοργανώνει! Η συσσωρευμένη κούραση από την εργασία σε κάνει να λειτουργείς κάπως νευρικά καθώς οδεύουμε στην καρδιά της εβδομάδας, φρόντισε περισσότερο για την ξεκούρασή σου και την ανεμελιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου περνάς καλά στα αισθηματικά σου ενώ θέτεις κάποιους στόχους που εντέλει τους κατακτάς! Πετυχαίνεις την ερωτική ανανέωση που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι βαρύ το φορτίο των επαγγελματικών σου αφού είναι φανερό ότι έχουν πέσει κατά πάνω σου πολλές ευθύνες οι οποίες σε ζορίζουν σημαντικά. Τα οικονομικά για την ώρα δεν έχουν μεγάλες διακυμάνσεις!

♐ Τοξότης

Γενικά

Είσαι σε ετοιμότητα να δραπετεύσεις μακριά από κάθε τι που σε βαραίνει και να επαναφέρεις ξανά την ανάλαφρη διάθεσή σου! Αποκτάς νέες εμπειρίες, κάνεις νέες γνωριμίες και το διασκεδάζεις! Η εβδομάδα είναι βέβαιο ότι φέρνει μία όμορφη μετακίνηση που σε αναζωογονεί σημαντικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις την διάθεση να παίξεις, να επιβεβαιωθείς, να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις με το άτομο που καραδοκεί στις σκέψεις σου! Περνάς καλά και υπάρχει και αρκετό χιούμορ ανάμεσα σε σένα και στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, κάνεις ένα διάλειμμα στο οποίο προσπαθείς να αποφορτίσεις τις σκέψεις σου! Στα οικονομικά σου είσαι εξαιρετικά ζορισμένος!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, η εβδομάδα φέρνει μαζί της ένα δυνατό τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη από τον Κριό και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, έτσι λοιπόν επρόκειτο να ζήσεις μία έντονη εβδομάδα, η οποία και θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τα θέλω σου! Η καριέρα σου αλλάζει πορεία, γιατί απλά δεν γίνεται διαφορετικά... Αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου για να σου προσφέρουν την αγάπη που έχεις ανάγκη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ζεις αναζωογονητικές στιγμές αφού σε ευνοεί η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου που κάνει πιο γλυκιά την ατμόσφαιρα σε μία σχέση! Διανύεις ένα διάστημα που η συντροφικότητα μπορεί να γίνει η όμορφη διέξοδος για να αποφορτιστείς απ΄όλες τις υπόλοιπες πιέσεις που δέχεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι άστατα και στο ξεκίνημα της εβδομάδας αγχώνεσαι για το πώς θα διεκπεραιώσεις όλες τις ευθύνες που έχεις αναλάβει! Στα επαγγελματικά είναι η στιγμή ζόρικων αποφάσεων!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά με ένα ζόρικο τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή από τον Λέοντα και τον Ουρανό από τον Ταύρο, το οποίο και προκαλεί λόγια και συγκρούσεις με πρόσωπα αγαπημένα! Αντιδράς αρκετά επαναστατικά και έντονα απέναντι στην οικογένεια ή στο άτομο που συμβιώνεις! Μικρές αποδράσεις στο τέλος της εβδομάδας ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ήρθε η στιγμή να ξεφύγεις από τα κουτάκια της λογικής σου και να συμπεριφερθείς πιο ελεύθερα, αυτόνομα ή και πρωτότυπα! Σημαντικό όμως είναι να συγκρατήσεις την επιθετική σου στάση η οποία και θα σε οδηγήσει σε ακραίες αποφάσεις! Ο έρωτας έχει χαρακτήρα ανατρεπτικό αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι η στιγμή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σου πορεία! Υπάρχουν πιέσεις και πισώπλατα μαχαιρώματα στα επαγγελματικά για αυτό και δείξει εγκράτεια και καχυποψία! Στα οικονομικά υπάρχουν έκτακτα έξοδα που σε αποσυντονίζουν

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα σου φίλε μου Ιχθύ ξεκινά με την διάθεση να αλλάξεις την καθημερινότητά σου ή και να βγεις για λίγο από τις συνήθειές σου! Διενέξεις και απογοητεύσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται τώρα στα καλύτερά της!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου προσφέρει γλυκύτητα, ζεστασιά και συναισθηματικό δέσιμο! Τα αισθηματικά σου βρίσκονται τώρα στα καλύτερά τους και εσύ φαίνεται ότι το απολαμβάνεις και προσφέρει άνευ όρων την αγάπη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μία ανησυχητική στασιμότητα που σε μπλοκάρει, σε μπερδεύει και σε πηγαίνει πίσω. Στα οικονομικά σου υπάρχουν έξοδα που δεν τα υπολόγιζες και γίνονται τώρα η αιτία άγχους!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ