Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 4 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 & 75 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 20501/2-9-2019 απόφασης Δημάρχου Βέροιας και του άρθρου 10 της από 11/03/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11-08-2020 και ώρα 12:00, τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από τα μέλη: Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Στέργιος Διαμάντης, Αθανάσιος Δέλλας, Χρήστος Τσιούντας, Γιώργος Γουλτίδης, Κωνσταντίνος Τροχόπουλος και Άρης Λαζαρίδης. Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
  • Έγκριση ή μη του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Αγροτική οδοποιία στο αγρόκτημα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βέροιας».
  • Έγκριση ή μη πρακτικών (1ο) του ηλεκτρονικού τακτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου του έργου «Βιοκλιματική αναβάθμιση σχολικών αυλών (5ο, 8ο, 12ο Δημοτικά σχολεία και 2ο Γυμνάσιο Βέροιας)».
  • Έγκριση ή μη του πρακτικών (1ο) του ηλεκτρονικού τακτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου του έργου «Επισκευή και συντήρηση στέγης ψευδοροφών και χρωματισμών Δημ. Σχολείου Αγ. Βαρβάρας Δ.Ε. Βέροιας και συντήρηση αμφιθεάτρου 16ου Δημ. Σχολείου Βέροιας».
  • Έγκριση ή μη για την απευθείας ανάθεση, των όρων διαπραγμάτευσης και ορισμός ή μη επιτροπής διαπραγμάτευσης του έργου «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών & επικίνδυνων καταστάσεων (κατασκευή τοιχίου στην οδό Αγαμέμνονος)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ