Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο στόχαστρο της Βέροιας ο Τάτος;

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος στην ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά». Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της ομάδας της Ημαθίας βρίσκεται ο Ανδρέας Τάτος. Ο έμπειρος μέσος, δεν θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο Τουρκικό πρωτάθλημα και
επιθυμεί να αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος παλαιότερα είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Βέροιας, ενδέχεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική «βόμβα» και οι πιθανότητες να μετακομίσει στην Ημαθία, είναι μοιρασμένες. 

Η Βέροια, δεν είναι η μοναδική ομάδα που μιλάει όμως ο Τάτος, καθώς και άλλοι σύλλογοι της Super League και της Football League (φημολογείται πως μιλάει και με τον Άρη) θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Έλληνας άσος έφυγε για τη γειτονική χώρα για οικονομικούς λόγους, κάτι που έχει παραδεχθεί πολλές φορές και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του και παρότι τα συμβόλαια που υπέγραψε ήταν με πάρα πολλά μηδενικά, η αλήθεια είναι πως έχασε και χρήματα.

Οι Τούρκοι μπορεί να κλείνουν μεγάλες συμφωνίες με ποσά που ουδέποτε θα έδινε ελληνική ομάδα, ωστόσο δεν είναι και οι πιο συνεπείς στις πληρωμές. Πολλοί ξένοι παίκτες έχουν μπλέξει δικαστικά με διαφόρους προέδρους, χωρίς μάλιστα να βρουν και άκρη με τις οφειλές.

Ο Τάτος λοιπόν στα 31 του χρόνια και έχοντας παίξει σε Ελαζιγκσπόρ και Αλτάι κι έχοντας βιώσει την οικονομική ασυνέπεια στο... πετσί του, φαίνεται πως σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των Ατρομήτου, Ολυμπιακού, Βέροιας και Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ