Quantcast

http://picasion.com/

Έδεσσα: Υφάρπαξε τα στοιχεία τραπεζικής κάρτας και έκανε συναλλαγές

Δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο μια Ελληνίδα που κατάφερε να εξασφαλίσει τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας ενός άνδρα στην Έδεσσα την περασμένη Πέμπτη και έσπευσε αμέσως στον υπολογιστή της για να κάνει ηλεκτρονικά τα ψώνια της με αυτήν! Το θύμα έπαθε «σοκ» όταν διαπίστωσε ότι, μέσα σε λίγες ώρες, η κάρτα του είχε χρησιμοποιηθεί σε συναλλαγές μέσω διαδικτύου συνολικού ύψους 745 ευρώ! Ωστόσο, υποψιάστηκε ποια κρυβόταν πίσω από τις διαδικτυακές αγορές και ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας. Η δράστιδα ταυτοποιήθηκε, αλλά δεν βρέθηκε για να συλληφθεί και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

*** Άλλη μια Ελληνίδα «μακρυχέρα» έκλεψε στην Σκύδρα της Πέλλας το πορτοφόλι μιας γυναίκας που είχε μέσα 80 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και μία τραπεζική κάρτα και έσπευσε να κάνει ανέπαφες συναλλαγές συνολικού ύψους 103 ευρώ σε διάφορα καταστήματα. Όμως, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έφτασαν στα ίχνη της, έκαναν έρευνα στο σπίτι της όπου βρήκαν τα κλεμμένα προσωπικά έγγραφα της παθούσας και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ