Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια βρέθηκε πασίγνωστος δημοσιογράφος - Ποιος είναι;

Μια απρόσμενη επίσκεψη είχαμε το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Αυγούστου στη Βέροια. Ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής, εθεάθη στο κέντρο της πόλης, μαζί μ' έναν επιχειρηματία της Βέροιας. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επισκέπτεται την
Ημαθία, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή μας. Ο λόγος φυσικά για τον Κωστή Ραπτόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στις «Camares» μαζί με τον φίλο του Αργύρη Σακαλή. Οι δύο άντρες τα είπαν για αρκετή ώρα σε φιλικό επίπεδο, μιας και γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν οικογενειακές σχέσεις.
Η παρουσία του «Ραπ» στη Βέροια μόνο ασχολίαστη δεν πέρασε. Να θυμίσουμε πως ο αρχηγός της τηλεοπτικής «Μαρμίτας» ασχολείται αρκετά συχνά με τα πεπραγμένα στη «Βασίλισσα του Βορρά», την οποία θεωρεί φαβορί για άνοδο, μιας και έκλεισε έναν πολύ καλό προπονητή και διαθέτει έναν από τους ισχυρότερους προέδρους στη Super League 2.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ