Τσαβδαρίδης: Η ΝΔ αφαιρεί φορολογικά βάρη από τους πολίτες

«Ασπίδα» για την ελληνική οικογένεια, τους αγρότες, τους απασχολούμενους και τις επιχειρήσεις, που κλονίζονται από την υγειονομική κρίση, χαρακτήρισε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης της ΝΔ ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Αναφερόμενος στις ιδιαίτερα σημαντικές ρυθμίσεις του Νομοσχεδίου, ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι όχι μόνο αφαιρούν φορολογικά βάρη από τους πολίτες αλλά επιπροσθέτως προσθέτουν φορολογικά κίνητρα και ενισχύουν την αναπτυξιακή διαδικασία, πιστοποιώντας την Κυβερνητική δέσμευση ότι ειδικά στη δύσκολη στιγμή, κανείς δεν αφήνεται πίσω, παρατημένος και απροστάτευτος.

Ο Βουλευτής Ημαθίας τόνισε ότι η επιστροφή σε όλους τους συνταξιούχους των περικοπών στις κύριες συντάξεις τους που είχαν γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ, η επιδότηση επιχειρηματικών και στεγαστικών δανείων που έχουν υποθήκη στην πρώτη κατοικία καθώς και η εξαίρεση των αγροτών μας από την καταβολή τέλους επιτηδεύματος και η απαλλαγή τη φετινή χρονιά από την υποχρέωση πληρωμής προκαταβολής φόρου εισοδήματος για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, πιστοποιούν τη συμβατότητα λόγων και έργων της Κυβέρνησης.

«Η σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ που χάρη στον προγραμματισμό, στην αποφασιστικότητα, στην πυγμή και στην εργατικότητα, διαχειρίστηκε και νίκησε τρεις κρίσεις μέσα σε λίγους μόνο μήνες, δύο για τα εθνικά μας θέματα, και μία λόγω της πανδημίας, ανεβάζει πολύ ψηλά πια τον πήχη της κοινωνικής ευθύνης. Δεσμευθήκαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για οικονομική ευμάρεια, κοινωνική άνθιση, εθνική ανάταξη. Και αυτό υλοποιούμε με αποφασιστικότητα!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ομιλία του κ. Τσαβδαρίδη:


2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΑΖΑΡΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φορολογία 24% ΦΠΑ, 22 έως 45% από το πρώτο ευρώ, φόρος επιτηδευματος για κάθε κατάστημα και υποκατάστημα, ενφια, δημοτικός φόρος, καύσιμα στον Θεό, περιβαλοντικα τέλη σε σακούλες, υλικά και ότι άλλο επινόησαν οι προηγούμενοι που ήταν οι ίδιοι με τους τωρινούς, που προηγήθηκαν από τους επόμενους και το μόνο που δεν άλλαζε ήταν ο λαός που τους πλήρωνε ολους, είναι υποκρισία να μιλάς για ελάφρυνση. Η βοήθεια που προσφέρει το κράτος στην ανάπτυξη της παραγωγής αποτυπώνεται στην νεολαία της Βέροιας που μεταναστεύει Γερμανία Αγγλία. Όλοι πλεον έχουμε στον κύκλο μας μετανάστη Ακόμη και τα παιδιά των μεταναστών Αλβανών βλέπωντας την κατάντια της Βέροιας, φεύγουν νύχτα για άλλους τόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ