Quantcast

http://picasion.com/

«Σοκ» στην Ημαθία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 18χρονο - Σοβαρά στο Νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Αυγούστου στην Ημαθία. Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν στον κεντρικό δρόμο του Κοπανού, ένα διερχόμενο όχημα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, παρέσυρε έναν έφηβο ηλικίας περίπου 18 χρονών. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές αρχές, ο άτυχος νεαρός παρασύρθηκε από το Ι.Χ. που δεν τον αντιλήφθηκε και τον χτύπησε με δύναμη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά σε πολλά σημεία του σώματός του. Όπως αναφέρει το pena.press, ο 18χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Προανάκριση του συμβάντος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας.

1 σχόλιο:

  1. H αστυνομία ασχολείτε με το αν φορούν μάσκες οι γριές στα σούπερ μάρκετ. Ποιος να περισσέψει να ελέγξει όρια ταχύτητας, ο κοροδοιος απειλεί τις ζωές μας. Κυριολεκτικά. Ας ελπίσουμε να είναι περαστικά για τον 18χρονο τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ