Quantcast

http://picasion.com/

Ωραίο και το ηλιοβασίλεμα, ωραία και η θέα... στα σκουπίδια!

Ρομαντικές ψυχές πάντως κάποιοι. Πήραν την παρέα τους, πήραν το αμόρε τους, μπήκαν στο αυτοκίνητο και είπαν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα ή να περάσουν τη βραδιά τους κάπου στη φύση, με θέα... Με καφεδάκι, μπυρίτσες και κανένα σαντουιτσάκι να κόψουν την πείνα. Ένα από τα... hot στέκια
πέριξ της Βέροιας για αυτές τις δουλειές; Αυτό το έρμο το κιόσκι με θέα το φράγμα του Αλιάκμονα. Και τι δεν έχει ακούσει... Και τι δεν έχει δει; Και το χειρότερο; Και τι δεν έχουν αφήσει εκεί όλες αυτές οι ρομαντικές ψυχές που νομίζουν ότι φεύγοντας θα περάσει ο σερβιτόρος να μαζέψει τα... άδεια.
Τις φωτογραφίες μας έστειλε αναγνώστης του veriotis.gr και τραβήχτηκαν χθες Κυριακή. Και όπως αναφέρει στο μήνυμά του, «Η ανευθυνότητα και ασυνειδησία που χαρακτηρίζει τους πολίτες σήμερα πρέπει να δημοσιευθεί επειγόντως και οφείλει ο δήμος να λάβει τα απαραίτητα μέτρα με την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων στο κιόσκι που βρίσκεται στο δρόμο για Βεργίνα».

Δίκιο έχει ο φίλος. Και ναι, αν δεν έχει προνοήσει ο δήμος να τοποθετήσει καλάθια απορριμάτων, να το κάνει (και βλέπουμε μετά την εικόνα). Αλλά και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί τη νοοτροπία κάποιων. Το ότι δεν έχει κάδο να πετάξεις τα σκουπίδια σου δε σημαίνει πως έχεις δικαίωμα να τα αφήσεις εκεί. Εξάλλου εσύ θα τα βρεις πάλι εκεί. Μαζί με άλλων που σκέφτονται σαν εσένα. Όπως τα έφερες μέχρι το κιόσκι, έτσι και να τα απομακρύνεις. Βάλτα σε μια σακουλίτσα, μπες στο αυτοκινητάκι σου ή ανέβα στο μηχανάκι σου και πέταξέ τα στον πρώτο κάδο που θα βρεις. Απλά τα πράγματα. Τι; Όχι;




11 σχόλια:

  1. Να πάρει θέση ο DEMETRIOS Hadjinicolaou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΤΥΠΕ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ. ΦΤΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Εσύ ξεκούραστε τύπε που τόσο εύκολα κουράζεσαι μόνον. Να το ξαναγράψει άλλες χίλιες, μήπως και βάλουν μερικά ζώα μυαλό. Που κουράζονται πολύ αύκολα και δεν παίρνουν τα σκουπίδια τους, να τα πετάξουν στον πρώτο κάδο. Ειναι περίπου οι ίδιοι που κουράζονται τόσο εύκολα , που δεν αλλάζουν βρακί για εναν μήνα. Δεν εχουν αυτοί κανένα πρόβλημα. Συνήθισαν την βρώμα. Οι άλλοι γύρω τους εχουν.

      Διαγραφή
    3. Κούρασες πάρα πολύ τύπε με το ίδιο σλόγκαν και κούρασες και πολύ κόσμο. Σου το λέω φιλικά διότι όσον αφορά τον DEMEETRIOS τον οποίο δεν γνωρίζω, έχει τις απόψεις του,οι οποίες απόψεις του είναι σεβαστές, άσχετα άν συμφωνεί κανείς μαζί του ή όχι, και τις εκφράζει και επώνυμα και μπράβο του. Τα σχόλιά σου κατά αυτού μυρίζουν φασισμό, διότι με ποιό δικαίωμα ειρωνεύεσαι όποιον έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου; Έχεις τελικά πρόβλημα και πρέπει να το δεις λίγο σε παρακαλώ.

      Διαγραφή
  2. Δεν βρίσκω κάτι λάθος.....αφού ζώα είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα ζώα που σωστά τα αποκάλεσε και ο φίλος παραπάνω, θεωρούνται Ευρωπαίοι πολίτες, πολιτισμένοι, έχουν δικαιώματα, άποψη και ψηφίζουν κι όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσιιιι να ξαναπηγαίνουν και να τα βρίσκουν μπροστά στα μούτρα τους, να μην τα μαζέψει κανείς, μοσχάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ΤΕΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόβλημα δεν είναι η εικόνα που αντικρίζουμε στη φωτογραφία του άρθρου. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι και κάποιες, που θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να πετάξουν τα σκουπίδια τους κάτω, χωρίς να τους απασχολεί το αποτέλεσμα. Αναρωτιέμαι σε τι σπίτια έχουν μεγαλώσει όλοι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτός απο νεαρές παρέες κατα κανόνα, τα ζευγαράκια ειναι περίπου οι υπόλοιποι. Καλά, αυτες οι κοπείές τόσο βρωμιάρες ειναι και στο σπίτι τους και στο σώμα τους; Τόσο βρωμα επικρατεί και στο σπίτι τους; Ετσι έμαθαν και μεγάλωσαν; Βρωμιάρες μαζί με τούς όμοιους γκόμενούς τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καθυστεριμενα διποδα ,περιορισμενης ευθύνης καγουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ