Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βυθίστηκε στο σκοτάδι η Βέροια

Στα σκοτάδια βυθίστηκε για περίπου μισή ώρα σχεδόν ολόκληρος ο δήμος Βέροιας. Τόσο μέσα στην πόλη όσο και σε πολλά χωριά, όπως μας ενημέρωσαν οι αναγνώστες του veriotis.gr από Μακροχώρι, Ριζώματα, Διαβατό, Άμμο, Αγία Βαρβάρα, Πατρίδα, Κουλούρα, Ραχιά, Αγία Μαρίνα, μέχρι και το
Ρολόι, ενώ στα σπίτια υπήρχε ρεύμα, ο δημόσιος φωτισμός έπαθε black out. Αν και το σκηνικό ήταν κάπως ειδυλλιακό, σε πολλά σημεία του δήμου ήταν ταυτόχρονα τρομακτικό και επικίνδυνο, ειδικά για τους πεζούς που έτυχε να κυκλοφορούν εκείνη την ώρα. Τα φώτα από πυλωτές και σπίτια μπορεί να ήταν αναμμένα η έλλειψη του δημόσιου φωτισμού ήταν αισθητή.
Η βλάβη αποκαταστάθηκε πάντως πριν από λίγο, ωστόσο τα social media πρόλαβαν και γέμισαν από ειδυλλιακές φωτογραφίες της μισοσκότεινης Βέροιας, κάποιες μάλιστα με φόντο τις αστραπές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ