Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Σέλι ο Αγιασμός της ομάδας βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας

Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 18:30 το απόγευμα στο γήπεδο του Σελίου, «Γκράπα του Γκιζάρη», θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας μας ενόψει της σεζόν 2020-2021 της Volley League. Στο ψηλότερο χωριό της Ελλάδας, όπου θα διεξαχθεί και το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων της Βέροιας», Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και αθλητές του Φίλιππου Βέροιας, θα δεχθούν την ευλογία και τις ευχές του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη, Σωσίπατρου Πιτούλια για μια νέα αγωνιστική περίοδο με υγεία και επιτυχίες.

«Σας περιμένουμε όλους κοντά μας, μικρούς και μεγάλους, για να δώσετε προσωπικά ο καθένας τις ευχές σας στα αστέρια της ομάδας μας στην πρώτη επίσημη φετινή προπόνηση στο μαγευτικό Σέλι», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. στο μαγευτικο σελι το οποιο τα σπιτια μυριζουν μουχλιλα απο την υγρασια.
    ελεξτε τα δαση θα μας πνιξουν στο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ