Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πρώτη» για τη Βέροια 2017

Την πρώτη συνάντηση της σεζόν θα έχει τη Δευτέρα η ομάδα της Βέροιας. Πρώτα θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και ύστερα θα παρευρεθούν στο «Φιλίππειο». Αναλυτικά η ανακοίνωση του αθλητικού συλλόγου: «Την Δευτέρα 24 Αυγούστου η Βέροια 2017 θα πραγματοποιήσει τη πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας χρόνιας. Οι αθλήτριες θα περάσουν πρώτα από ιατρικές εξετάσεις ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Την ομάδα θα την καλωσορίσει η Πρόεδρος, το τεχνικό τιμ, καθώς και μέλη της διοίκησης θα υποδεχτούν παλιές και νέες αθλήτριες.

Το απόγευμα της ίδια μέρας οι αθλήτριες της «Βασίλισσας του Βορρά» θα παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Η μεγάλη συνάντηση της ομάδας θα γίνει με τον καθιερωμένο αγιασμό, η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή για όλο το κόσμο της Βέροιας καθώς θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά της αθλήτριες της ομάδας. Καλή χρονιά κοριτσάρες μας με υγεία και πολλά χαμόγελα».

1 σχόλιο:

  1. Ποιον κόσμο καλείται να δεν υπάρχει κορονοιος εκεί για σκεφτείτε αυτό που λέτε το μέλημα σας είναι να είναι καλά οι αθλήτριες κ η οικογένειες τους να τους βοηθήσετε να κάνουν το τεστ χρηματικά εννοείται κ τα άλλα περιττά καλή αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ