Quantcast

http://picasion.com/

Το μεγαλύτερο project του ΠΑΟΚ έρχεται από την Ημαθία

«Χρυσάφι» στα πόδια ενός 16χρονου
Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Γιώργου Κούτσια, θέλοντας να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή που θεωρείται στην Τούμπα ένα πολύ μεγάλο project. Ο νεαρός επιθετικός από την Ημαθία υπέγραψε συμβόλαιο
συνεργασίας που θα τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια με τις αποδοχές του να φτάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ύψος ρεκόρ για 16χρονο στις 400.000 ευρώ το χρόνο. Για τον Κούτσια που έχει κάνει πράγματα και θαύματα στα πρωταθλήματα των νεαρών ηλικιών με τη φανέλα του Δικεφάλου έχουν ήδη ενδιαφερθεί ομάδες από το εξωτερικό- και ανάμεσα τους κορυφαίες από τα πιο προηγμένα πρωταθλήματα- ο ΠΑΟΚ φρόντισε να "κλειδώσει" ότι θα έχει το πάνω χέρι σε οποιαδήποτε περίπτωση προκύψει η ανάγκη για διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ "BUY OUT"

Αυτό που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην περίπτωση του είναι το γεγονός ότι δεν έχει οριστεί ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του. Κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μετά από καιρό με τον ΠΑΟΚ να φροντίζει τα τελευταία χρόνια να βάζει υψηλά buy out στους παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να αποκτήσουν υψηλή υπεραξία. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από αυτό του Λέο Ζαμπά δεν υπάρχει με τη ρήτρα που ορίστηκε στο συμβόλαιο του νεαρού Βραζιλιάνου να φτάνει στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Θεωρητικά βέβαια με βάση τις ετήσιες αποδοχές που δίνει στον νεαρό ποδοσφαιριστή ο ΠΑΟΚ και με βάση τους κανονισμούς της FIFA ο Δικέφαλος δεν μπορεί να αρνηθεί μια πρόταση δεκαπλάσια από το συμβόλαιο του παίκτη. Αν δηλαδή ισχύει η πληροφορία για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στις 400.000 ευρώ μια ομάδα που θα προσφέρει 12 εκατομμύρια μπορεί να τον αποκτήσει, αν συμφωνεί και ο ίδιος ο παίκτης.


Μπορεί να φτάσει σε τέτοια ποσά ο Κούτσιας; Αν κρίνει κανείς από το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για αυτόν ήδη μεγάλες ομάδες από το εξωτερικό φυσικά και μπορεί. Ιδιαίτερα αν του δοθεί χρόνος συμμετοχής από τον Αμπέλ Φερέιρα στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου

ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΑ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ

Μετά την καραντίνα ο νεαρός ξεκίνησε να προπονείται με την ανδρική ομάδα -στο φιλικό με το Βόλο πέτυχε και το πρώτο του γκολ με αυτήν- και φέτος αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Δικεφάλου. Και αυτό διότι ο Πορτογάλος βλέπει πλέον σε αυτόν έναν ποδοσφαιριστή που δουλεύει σωστά, με μεγάλη ωριμότητα σε σχέση με την ηλικία του και αποφασισμένο να κάνει σπουδαία καριέρα .

Από την στιγμή μάλιστα που και ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι υπάρχει στρατηγική απόφαση από την οικογένεια Σαββίδη για την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα γίνει προσπάθεια να αποκτήσουν υπεραξία, μοιάζει δεδομένο ότι Κούτσιας, Μιχαηλίδης και Τζόλης θα αποτελέσουν επιλογές στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.


Πηγή

3 σχόλια:

  1. Εντάξει χαλαρώστε αχχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε καημένοι μου τον ανεβάζετε τόσο χωρίς ν έχετε δει άλλους παίκτες ! Αντί να προωθήσετε παιδιά από εδώ που είναι πολύ καλύτεροι από αυτόν μου βάζετε αυτόν που έχει μέλλον. Ξυπνήστε κι κάντε κάτι σωστό σε αυτή την σελίδα, ένα νέο παιδί 17 χρονών από Βέροια ξέρει την καλύτερη μπάλα και τον έχει σβήσει τον συγκεκριμένο πολλές φορές . Άνοιξτε τα μάτια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ