Quantcast

http://picasion.com/

Γάμος στην Πέλλα: Πρόστιμο 3.000€ για υπεράριθμους καλεσμένους

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε υπεύθυνο κέντρου δεξιώσεων, όταν σε έλεγχο που πραγματοποίησε η αστυνομία διαπιστώθηκε πως σε γάμο που φιλοξενούσε το κέντρο ο αριθμός των καλεσμένων ξεπερνούσε τους 50. Όπως είναι ήδη γνωστό από χθες Σάββατο 22-08-2020 και ώρα 06.00 έως και την Τρίτη 01-09-2020 και ώρα 06.00 στο νομό Πέλλας ελήφθησαν νέα έκτακτα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19. Όπως αναφέρει το karatzova.com, μεταξύ των μέτρων τέθηκε ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά.

1 σχόλιο:

  1. Βρε τον αντιδήμαρχο Αλμωπίας !!!!!!!!!!!!! 400 άτομα βουλευτές ΝΔ Πέλλας και λοιπά πολιτικά πρόσωπα... είναι αυτοί που έκαναν καραντίνα ένα ολόκληρο χωριό τη Φούστανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ