Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρατείνονται μέχρι τον Δεκέμβριο οι εργασίες διαγράμμισης στην Εγνατία

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε πως δόθηκε παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Εγνατίας Οδού, στο
πλαίσιο εργασιών διαγράμμισης που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν σήμερα 31 Αυγούστου 2020. Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασίες διαγράμμισης του οδοστρώματος επί της Εγνατίας Οδού και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας των τμημάτων (Α/Κ) Πολυμύλου - (Α/Κ) Βέροιας και (Α/Κ) Νησελίου/Αλεξάνδρειας - (Α/Κ) Κλειδίου, καθώς επίσης και στους Ανισόπεδους Κόμβους Πολυμύλου - Βέροιας - Κουλούρας - Νησελίου/Αλεξάνδρειας. 

Οι εργασίες θα συνεχιστούν έως και την Παρασκευή 18-12-2020, κατά τη διάρκεια των οποίων, θα γίνεται κατά περίπτωση αποκλεισμός, της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στα ανωτέρω τμήματα της Εγνατίας Οδού, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, δε θα εκτελούνται εργασίες κατά τις ημέρες Σαββάτο, Κυριακή, αργίες καθώς και τις ημέρες που υφίστανται επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, χιονόπτωση κτλ.).

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει συνεχώς διαθέσιμη, για την κυκλοφορία των οχημάτων, τουλάχιστον μια λωρίδα κυκλοφορίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, επί του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ