5 νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο Νάουσας

Στην πλήρωση πέντε θέσεων ειδικευμένων ιατρών, που είχαν προκηρυχθεί πριν από περίπου ένα χρόνο, προχωράει το επόμενο τις επόμενες ημέρες το Νοσοκομείο Νάουσας. Πρόκειται για πέντε θέσεις ιατρών στο βαθμό του Επιμελητή Β' και συγκεκριμένα, 1 ιατρό στο Τμήμα Οφθαλμολογίας, 1 στο
Τμήμα Αναισθησιολογίας, 1 στο Τμήμα Ορθοπεδικής, 1 στο Τμήμα Μαιευτικής - Γυναικολογίας και 1 στο Τμήμα Ακτινοδιαγνωστικής. Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Νάουσας Ιωάννα Πέρβου, την προηγούμενη εβδομάδα προκηρύχθηκε και μια θέση ειδικευμένου Παθολόγου για την Υγειονομική Μονάδα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε πως έχει ολοκληρωθεί ήδη από τα τέλη Ιουνίου η διαδικασία αξιολόγησης για την τακτική πλήρωση θέσεων ειδικευμένων  ιατρών  για  το  Γ.Ν. Νάουσας.  Έτσι,  εντός  των  επόμενων  ημερών αναμένουμε την τοποθέτηση πέντε ιατρών στο βαθμό του επιμελητή Β' στις ειδικότητες  της  Αναισθησιολογίας,  Ορθοπεδικής,  Οφθαλμολογικής, Μαιευτικής-Γυναικολογίας, και Ακτινολογίας. Είναι ιδιαίτερα ευτυχές το γεγονός πως καλύφθηκαν όλες οι θέσεις οι οποίες προκηρύχθηκαν και καμία δεν κατέστη άγονη.Επιπλέον,  την  προηγούμενη  εβδομάδα  προκηρύχθηκε και μια θέση ειδικευμένου παθολόγου για την Υγειονομική Μονάδα, ώστε να τονωθεί περαιτέρω το ιατρικό της προσωπικό.Τα  παραπάνω μαζί με τις 23 προσλήψεις νοσηλευτικού και  λοιπού προσωπικού (φύλακες κ.λπ.) έρχονται να επιβεβαιώσουν τη διαρκή βούληση για την ενδυνάμωση  της  νοσοκομειακής  μας μονάδας ειδικά ενόψει του δύσκολου χειμώνα που αναμένεται», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αν. Διοικήτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ