Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όχι, δεν ήταν πόλη «φάντασμα» η Βέροια!

Ένας διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος
Έχουμε συνηθίσει αρκετές φορές σε αργίες να χαρακτηρίζουμε τη Βέροια ως πόλη «φάντασμα», μιας και η κίνηση στο κέντρο είναι μηδενική και η ροή των αυτοκινήτων σχεδόν ανύπαρκτη. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα ήταν εντελώς
διαφορετικά από τις άλλες φορές. Μια πρωινή βόλτα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και η αίσθηση που σου άφηνε είναι ότι υπήρχε αρκετός κόσμος που επέλεξε να μείνει στην πόλη, παρά να πάει στην Παναγία Σουμελά, στο Σέλι ή σε κάποιες κοντινές παραλίες της Πιερίας ή της Χαλκιδικής. Ανοιχτές καφετέριες, παρκαρισμένα αυτοκίνητα στα πολυσύχναστα σημεία, πολλά ταξί «αγκυροβολημένα» στις πιάτσες, μηχανάκια να κινούνται επί της Μητροπόλεως και γενικότερα πολίτες να περπατάνε στα πεζοδρόμια και στις πλατείες. Ο κορωνοϊός κατάφερε μέχρι και αυτό. Να εξαφανίσει την πόλη «φάντασμα» από τη Βέροια. Δείτε φωτογραφίες από το πρωί του Σαββάτου 15 Αυγούστου:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ