Quantcast

http://picasion.com/

Ουρές και θερμομέτρηση για τον «απογευματινό» Νίκο Βέρτη στη Θεσσαλονίκη

Το κατάστημα χωράει 1.700 άτομα ωστόσο η είσοδος επιτρέπεται σε 550
Θερμόμετρα στην είσοδο, αντισηπτικά στους κοινόχρηστους χώρους και μάσκες στους υπαλλήλους. Και όχι, δεν πρόκειται για κάποιο ιατρείο που τηρεί σχολαστικά τα πρωτόκολλα για την αποφυγή της μετάδοσης του

κορωνοϊού, αλλά για το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται, απόγευμα πλέον, ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη. Όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε το seleo.gr, οι υπάλληλοι με μάσκες υποδέχθηκαν τους πελάτες. Αυτοί, με ένδυση βραδινή, περίμεναν υπομονετικά στην ουρά και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας να θερμομετρηθούν για να εισέλθουν στο κατάστημα.
Στο εσωτερικό υπάρχουν αντισηπτικά τόσο στα τραπέζια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους. Έξω από τον χώρο σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές. Αν και το κατάστημα έχει χωρητικότητα 1.700 ατόμων, λόγω των νέων κανονισμών οι παριστάμενοι το βράδυ της Παρασκευής φτάνουν στους 550.
Σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής. 

Ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη για να κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα. Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30 το απόγευμα, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

Δείτε το video:



6 σχόλια:

  1. ALIMONO MAS ,,PARAMONH THS PANAGIAS MAS STON BERTH OUE KAI ALIMONO ,,ETIMASTHTE GIA MEGALLA GEGONOTA ,,,KRATA AYTO POU SOU GRAFO ,,O XRHSTOS MAS NA MAS LYPITHY ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μισό ρε φίλε. Επειδή πάνε αυτοί οι αμαρτωλοί παραμονή Παναγίας στα μπουζούκια, θα την πληρώσω κι εγω που δεν πάω; Σε παρακαλώ τώρα. Όλοι μαζι σε ανα καζάνι;

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΑΤΑΧΘΗΚΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον... Καβάλα είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ellada pou antistekete h ellada ths epanastashs.... H epanastash apo ton verti ksekinaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ