Quantcast

http://picasion.com/

Η ΝΔ καλεί στελέχη και μέλη να ανεβάσουν φωτογραφίες προφίλ με μάσκα

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Εν μέσω του νέου κύματος της πανδημίας η Ελλάδα συνεχίζει να παραμένει μια από τις ασφαλέστερες χώρες καθώς κατατάσσεται 131η στην παγκόσμια κατάταξη κρουσμάτων, προσελκύοντας καθημερινά, παρά τις δυσκολίες, επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Σε πείσμα όσων περιμένουν ακόμα να «λογαριαστούμε μετά» προσδοκώντας να διαφύγουν από τα αντιπολιτευτικά τους αδιέξοδα στρουθοκαμηλίζοντας και καταστροφολογόντας, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να κάνει ό,τι απαιτείται για να προστατεύσει την υγεία των πολιτών, να θωρακίσει το σύστημα υγείας και να στηρίξει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που μάχονται καθημερινά σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

Η Νέα Δημοκρατία πολύ πριν την έξαρση των κρουσμάτων και την αυστηροποίηση των μέτρων προστασίας, είχε ήδη αναστείλει όλες τις κομματικές της εκδηλώσεις. Σήμερα καλούμε όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος μας να ανεβάσουν συμβολικά φωτογραφία προφίλ με μάσκα στα κοινωνικά τους δίκτυα. Ενωμένοι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη ενάντια στην έξαρση των fake news και της συνωμοσιολογίας που στο παρελθόν μπορεί να οδήγησε σε ουρές στα ATM αλλά σήμερα κινδυνεύει να οδηγήσει σε ουρές στα Νοσοκομεία. Είναι στο χέρι μας να το αποτρέψουμε φορώντας μάσκα και τηρώντας τα μέτρα προστασίας! Καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν καθαρή θέση υπέρ της χρήσης μάσκας. Κάθε μορφή αφωνίας, αστερίσκων και «ναι μεν αλλά» σε αυτή τη φάση είναι εθνικά επικίνδυνη».

6 σχόλια:

  1. Δημοκρατικά. Όποιος δεν υπακούσει στα κομματιμα καλεσματα μπαίνει στη μαυρη λιστα, δεν παιρνει χρίσμα σε δημοτικές, περιφερειακες, εθνικές εκλογές ουτε τον μητσοτακη βύσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτα μονο στο κομματιδιο σου φιλαρακο...γκεγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καί ἐπισήμως μασκαράδες οἱ χριστιανοφοβικοί ἐκκλησιομάχοι Νεοδημοκράτες! Το ice bucket challenge ἦταν δροσιστικό τοὐλάχιστον!

    Μήπως θά δοθῇ γραμμή νά διαφημίσουν καί τόν κομπογιαννιτισμό τῆς ὁμοιοπαθητικής αὐτοί οἱ ψεκασμένοι;

    https://www.youtube.com/watch?v=wzcg2YSeULs&t=57s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mητσοτακη ασε τις μα@@@@@ς και δωσε εντολη στον Μακη Βοριδη να πιεσει τους εκκοκιστες να δωσουν καλη τιμη για το βαμβακι και για το καλαμποκι μην εχουμε τα περσινα χαλια γιατι αντι για μασκα βλεπω να φοραμε σιδερενια περικεφαλαια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαχαχα ναι ναι και πρώτος και καλύτερος ο μεγάλο παράγοντας της ΝΔ που του σβήσανε το πρόστιμο χαχαχαχαχα καραγκιοζοπαίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλο μου ακουγεται...για να μην ντρεπεσθαι για τα αισχη της Κυβερνησης σε συνταξιουχους, και μικρομεσαιους, εργαζομενους εν μεσω κορονοιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ