Quantcast

http://picasion.com/

Μακροχώρι: Γέμισε με ροδάκινα ο δρόμος

Ροδάκινα έπεσαν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης στο ύψος του Μακροχωρίου, με αποτέλεσμα διερχόμενα οχήματα να τα πολτοποιήσουν και το οδόστρωμα να γίνει ιδιαίτερα ολισθηρό. Για το συμβάν ενημερώθηκε στις 11:30 περίπου το πρωί ο
υπεύθυνος αυτοκινητοδρόμων Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Δημήτρης Χαρίτσης, ο οποίος αν και βρισκόταν σε άδεια μετέβη στο σημείο και κάλεσε την Πυροσβεστική για την απομάκρυνση και τον καθαρισμό του οδοστρώματος. Ο κ. Χαρίσης ενημέρωσε και την Ελληνική Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε και πραγματοποίησε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το πλήρωμα ενός οχήματος της Τροχαίας, με στόχο την ασφάλεια των πυροσβεστών κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.


Πηγή

7 σχόλια:

  1. Τα ροδάκινα που προκάλεσαν ζημιά στον δρόμο είναι αντιχριστιανικα και προέρχονται από κρυπτοεβραιονικες στοές και μασωνους της νέας τάξης πραγμάτων. Τι λέτε για αυτό αγαπητέ κύριε DEMETRIOS HADJINICOLAOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ τρολ είσαι βρε αδερφέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με η χωρίς ροδάκινα ο δρόμος ειναι ελικοδρόμιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον υπεύθυνο αυτοκινητοδρόμων!!!
    Ευτυχώς που κάλεσε την πυροσβεστική και την τροχαία. Εύγε!!! Γιατί κανείς άλλος, περαστικός ή κάτοικος, δεν μπορούσε να την καλέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ