Quantcast

http://picasion.com/

Μετά την καταιγίδα... ουράνιο τόξο στο Πολυδένδρι

«Για να δεις το ουράνιο τόξο πρέπει να αντέξεις την καταιγίδα», μας έλεγαν οι γονείς μας όταν ήμασταν μικροί, εννοώντας φυσικά πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο σε αυτή τη ζωή. Σοφή κουβέντα, βγαλμένη από τη... μαγεία της φύσης. Γιατί σχεδόν μαγικά, από το πουθενά εμφανίζονται στον ουρανό τα ουράνια τόξα μετά την καταιγίδα. Ένα τέτοιο μαγικό ουράνιο τόξο σχηματίστηκε στον ουρανό μετά την καταιγίδα που έπληξε την Τετάρτη την Ημαθία, που πολλοί είχαν την ευκαιρία να το θαυμάσουν στρέφοντας το βλέμμα τους ψηλά. Άλλοι να το φωτογραφήσουν, όπως ο Θεολόγος Μαρμάγγελος, που αποθανάτισε με τον φακό του το σχεδόν διπλό ουράνιο τόξο που εμφανίστηκε μετά την καταιγίδα στο Πολυδένδρι για να αποζημιώσει τους κατοίκους μετά την έντονη νεροποντή (που και αυτή αποθανάτισε ο Θεολόγος). 

Δείτε τις εικόνες:





5 σχόλια:

  1. TO OURANIO TOKSO EINE SFRAGIDA TOU THEOU YPOSXESH OTH DEN THA KSANAKANH KATAKLIZMO. STHN GH META TON KATAKLIZMO TOU NOE,,DYLADH EXOUME THN SFRAGIDA TOU THEOU ME TO SYMADH TOU ...PIOS LYPON MPORH NA AMFIZBITHSH THN YPARKSH TOU THEOU MAS,,ASFALOS KANHS ,,,,,,,POU META THN BROXH MAS KSANATHYMIZH THN YPARKSH TOU ,,,SEUXARISTOUME XRHSTE MOU ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμαρτωλη πολη η Βεροια, οπως ειχε πει ο Ραπτόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ σαν amartolos πρωτος θα πνιγείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαθανάτισε ο Θεολόγος το ουράνιο τόξο και τον ευχαριστούμε!
    Με τη φωτογραφία του το έκανε αθάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ