Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Θρίλερ» στην Ημαθία: 77χρονος παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζό που είχε κορωνοϊό

Σε καραντίνα 5 αστυνομικοί και 4 εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ
Στα χέρια των ανδρών της Τροχαίας έπεσε ο ηλικιωμένος ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε ένα πεζό στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου και

έσπευσε να εξαφανιστεί. Όμως, η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς ο τραυματίας διαγνώστηκε με covid-19! Ο 77χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, που είναι κάτοικος χωριού της περιοχής, δεν σταμάτησε καν για να δει τι συνέβη. Αντίθετα, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος χωρίς να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα. 

Όμως, τα πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος επιχειρήσεων που βρίσκονται στον τόπο του ατυχήματος αποκάλυψαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος κι έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν την Δευτέρα και να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ο άτυχος 57χρονος, που διέσχιζε τον δρόμο όταν τον παρέσυρε ο ασυνείδητος οδηγός, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το χειρότερο γι' αυτόν, όμως, είναι ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του!

Στιγμές αγωνίας ζουν και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του στον τόπο του ατυχήματος, καθώς υποβλήθηκαν σε τεστ και περιμένουν να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον ιό! Πρόκειται για πέντε αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο του ατυχήματος και τέσσερις εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ που μετέφεραν στο νοσοκομείο τον τραυματία, οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.


4 σχόλια:

  1. Δεν φορούσαν μάσκες οι αστυνομικοί και οι Εκαβίτες για να υπάρχει αμφιβολία αν κόλλησαν; Αν όχι να τους επιβληθεί πρόστιμο, μόνο σε μας δεν θα κάνουν τους νταήδες. Πάντως η ζωή του τραυματία κινδυνεύει περισσότερο απο το χτύπημα παρά απο τον ιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συγχαρητήρια μου στον συντάκτη του άρθρου...
    Ο άτυχος πεζός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αφού παρασύρθηκε από τον 77χρονο, αλλά για καλή του τύχη, διαγνώστηκε με covid, οπότε, τώρα είναι που κινδυνεύει πραγματικά η ζωή του...
    Είστε για τα πανηγύρια κύριε συντάκτη του άρθρου...
    Πολυτραυματίας τροχαίου σε κρίσιμη κατάσταση, δεν χρειάζεται κανέναν covid για να κινδυνεύει η ζωή του...
    Άντε πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχεις σπουδάσει φίλε και διαδίδεις αυτά τα πράγματα; Με πτυχίο ζαμπονοκοπτικής Άνω Ραχούλας, πώς θεωρείς πως είσαι ειδικός;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ