Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φουλάρει για Σκόνδρα και Μπουκουβάλα η Βέροια

Η Βέροια ετοιμάζεται να μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Η αναδιάρθρωση φέρνει την ομάδα της Ημαθίας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και ήδη γίνονται διεργασίες για τις πρώτες μεταγραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες η «Βασίλισσα του Βορρά» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με
δύο ποδοσφαιριστές που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και πιθανή έλευσή τους θα ενισχύσει σημαντικά τα μετόπισθεν. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό Απόστολο Σκόνδρα και τον δεξιό οπισθοφύλακα Μιχάλη Μπουκουβάλα. 

Ο 33χρονος Σκόνδρας έπειτα από 7 χρόνια αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννενα και βρέθηκε στο στόχαστρο της Παναχαϊκής. Φέτος είχε απολογισμό 22 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ατρόμητο, Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Διαγόρα, Θρασύβουλο και Λάρισα. 

Ο συνομήλικος του Σκόνδρα και πρώην συμπαίκτης του, Μπουκουβάλας ήταν στον ΠΑΣ Γιάννενα τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Έχει φορέσει την φανέλα των Παναιτωλικού, Λάρισα, Τρικάλων, Κέρκυρας, Ηρακλή και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 23 αγώνες. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ