Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φερέιρα σε Κούτσια: «Θα παίξεις σε πιστεύω»

Αν και ανήλικος βλέπει τα όνειρα του να γίνονται πραγματικότητα. Ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής Γιώργος Κούτσιας είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. κέρδισε τις εντυπώσεις και στις προπονήσεις στο Πήλιο και στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε ο δικέφαλος. Και είναι μόλις 16 ετών! Πρόκειται για φαινόμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ειδικοί τονίζουν πως μπορεί να αφήσει εποχή. Μάλιστα μπορεί να φαίνεται περίεργο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά αν και πιτσιρικάς ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα σε επίσημο αγώνα! Ο Αμπελ Φερέιρα είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια του νεαρού και του υποσχέθηκε πως θα του δώσει ευκαιρίες και λεπτά συμμετοχής.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρέθηκε μία ανάσα από την Ίντερ πριν λίγες εβδομάδες αλλά οι «ασπρόμαυροι» δεν δέχτηκαν την προσφορά των «νερατζούρι». Οι Ιταλοί βέβαια μπορούσαν να σπάσουν τη ρήτρα του παίκτη όμως η πλευρά του νεαρού έκανε σαφές στην ομάδα του Μιλάνου πως δεν πρόκειται να συμφωνήσουν σε μία μεταγραφή χωρίς να είναι ικανοποιημένος ο ΠΑΟΚ.

Έτσι ή αλλιώς πάντως, ο Κούτσιας έχει στρέψει τα βλέμματα πάνω του και δικαιολογημένα. Οι αντίπαλοι του στην Κ19 ήταν δύο, τρία, ακόμα και τέσσερα χρόνια μεγαλύτεροι αλλά αυτός «βομβάρδισε» τα αντίπαλα δίχτυα και έπαιξε σαν να είναι συνομήλικός τους. Ο Γκαρσία που έχει φορέσει τη φανέλα της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης, τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και τον είχε βασικό στην ομάδα του που εδώ και τρία χρονιά κατακτά το πρωτάθλημα της Κ19.

Ο Κούτσιας είναι γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 2004 και κατάγεται από την Ημαθία. Έχει ύψος 1.80 και στον ΠΑΟΚ παίζει από όταν ήταν 8 ετών. Στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, λοιπόν και ενώ άλλα παιδιά παίζουν μόνο στην αυλή του σχολείου ο μικρός Γιώργος άφησε την οικογένεια του στην Αλεξάνδρεια και πήγε να μείνει στις εστίες της Τούμπας. Το πείσμα του για να πετύχει, η εργατικότητα του είναι αυτά που τον κάνουν συνέχεια και καλύτερο.

Πέρσι πέτυχε 26 γκολ σε λιγότερα από 20 ματς. Φέτος στέφθηκε πρωταθλητής με την Κ19. Η συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα δεν είναι απλά ένα όνειρο που έχει, είναι ένας στόχος που κυνηγάει. Διότι όταν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το πετύχεις. Ό,τι και να είναι αυτό. Το πρώτο βήμα έγινε.

Έπαιξε σε δύο φιλικά και σκόραρε κιόλας. Τώρα περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που ο Φερέιρα θα τον ρίξει στη «μάχη» υπό τους προβολείς της Τούμπας σε επίσημη αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ