Quantcast

http://picasion.com/

Εγκλωβισμένοι στα σύνορα δεκάδες Αλβανοί που ζούνε μόνιμα στην Ημαθία

Η αναμονή φτάνει έως και τις 12 ώρες
Τον δικό τους «Γολγοθά» βιώνουν στην Κακαβιά, δεκάδες Αλβανοί που ζούνε μόνιμα στην Ημαθία, αλλά και συμπατριώτες τους από άλλες περιοχές όπως Πέλλα, Πιερία, Κιλκίς και Κοζάνη, οι οποίοι λόγω των καλοκαιρινών διακοπών τους είχαν

επισκεφθεί την γενέτειρά τους προκειμένου να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία στα ελληνοαλβανικά σύνορα λόγω των αυστηρών μέτρων που θα υπάρχουν από τη 16η Αυγούστου. Υπάρχουν ουρές 17 χιλιομέτρων ατόμων που θέλουν να περάσουν με το αυτοκίνητό τους στη χώρα μας για να αποφύγουν την προσκόμιση αρνητικού τεστ κορωνοϊού και το πλαφόν των 750 ατόμων που θα ισχύει από αύριο, με την αναμονή να φτάνει τις 12 ώρες.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, έχει γίνει πρόταση στην Ελληνική κυβέρνηση για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του συνοριακού φυλακίου για την αποσυμφόρηση του όγκου των ταξιδιωτών χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν η πρόταση έγινε δεκτή. Δεν λείπουν και τα ευτράπελα καθώς στελέχη της κυβέρνησης της Αλβανίας στην προσπάθεια τους να παίξουν πολιτικά παιχνίδια, διατείνονται πως έχουν συμφωνήσει με την Ελλάδα την άρση αρκετών μέτρων, δίχως αυτό φυσικά να ισχύει.

Στα ευτράπελα συγκαταλέγεται και η εικόνα των λεωφορείων που παραλαμβάνουν πεζούς στα σύνορα της Κακαβιάς με κατεύθυνση προς Αθήνα. Τα λεωφορεία είναι ασφυκτικά γεμάτα αψηφώντας τους υγειονομικούς κανόνες για περιορισμένο αριθμό επιβατών.


7 σχόλια:

  1. Και να παραμείνουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν επιστρεψουν στις δουλειες και στα σχολεια θα εχουμε πανηγυρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίνιγμα: Εξάγω παράνομα συνάλλαγμα και εισάγω κορωνοϊό. Τι είμαι;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ.. ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι φταίμε εμείς που παίρνεις σύνταξη από τα 40 και είσαι τόσο μιζερος που δεν πας δίσκο; να ψηφίσει η κατσίκα του γείτονα είσαι και εσύ; εύγε!

      Διαγραφή
  5. Πριν 3 μήνες η Ελληνική κυβέρνηση παρακαλούσε για τους Αλβανούς για την συγκομιδη φρουτων και ειχαμε lock down ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελειώσατε της δουλειές Για αυτό ι πατίνι λει περασα
    Το ποτάμι σ έχω χεσει το αλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ