Quantcast

http://picasion.com/

Στη Δράμα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της «Βασίλισσας»

Στο ορεινό χωριό Βώλακας, στο νομό Δράμας, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Βέροιας. Η αποστολή θα αφιχθεί στο αθλητικό κέντρο την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και θα αναχωρήσει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου. Στο πρόγραμμα του, ο τεχνικός της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης, έχει εντάξει και τρεις φιλικούς αγώνες. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, η Βέροια θα παίξει στην Δράμα με τον Πανδραμαϊκό. Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στο αθλητικό κέντρο Βώλακα θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Τέλος, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου η αποστολή της Βέροιας θα μεταβεί στις Σέρρες για το φιλικό με τον Πανσερραϊκό και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Τα φιλικά θα αρχίσουν στις 6μμ.

2 σχόλια:

  1. Γιατί δεν πάνε για προετοιμασία στο Σέλι που είναι ''ιδανικά'' όπως λένε ορισμένοι ''ειδικοί'', όπως έκανε και η ομάδα του Βόλεϊ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το ομοιόχρωμο αφεντικό δεν θέλει Ημαθία. Λογαριασμό θα σου δώσει; Η ομάδα διοικείται από αλλού...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ