Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H Μπέλλα ποζάρει ultra sexy στη Μύκονο

Μπορεί να μην προχώρησε στην επόμενη φάση του Greece’s Next Top Model, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εκρηκτική μελαχρινή καλλονή δεν τα πήγε καλά στα επαγγελματικά της. Η εντυπωσιακή Ιωάννα, μετά και τον τίτλο της Σταρ Ελλάς που κατέκτησε το 2018, αποτελεί ένα από τα πιο hot μοντέλα
στον χώρο της μόδας συμμετέχοντας σε φωτογραφήσεις υψηλού επιπέδου. Όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Cavo Tagoo στην Μύκονο προ ημερών. 

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, η Ιωάννα πόζαρε στον φακό του γνωστού και αναγνωρισμένου φωτογράφου Θέμη Ιακωβίδη φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Χρήστου Πετρίδη, ο οποίος διατηρεί την μπουτίκ Atelier στην Χώρα της Μυκόνου. 

Στο backstage βίντεο που τράβηξε με την κάμερά του ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος, η πανέμορφη Βεροιώτισσα πόζαρε με διχτυωτό φόρεμα και από μέσα μπικίνι, και πραγματικά εντυπωσίασε με την ομορφιά και τις τέλειες αναλογίες της! 

Δείτε το βίντεο από τα backstage της φωτογράφησης:

2 σχόλια:

  1. Ο κόσμος χάνεται και το νινί συνεχίζει να χτενίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάνουν απόβαση οι Τούρκοι στην παραλία, αυτή θα τους πει: ''είμαι μοντέλλο, αφήστε με''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ