Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από τις πίστες της Βέροιας στο Big Brother

Με μεγάλη επιτυχία και υψηλές πτήσεις σε τηλεθέαση ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου το Big Brother στον ΣΚΑΪ, με το ριάλιτι να επιστρέφει μετά από 20 χρόνια ανανεωμένο και ανατρεπτικό. Μεγάλη έκπληξη η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος απείχε για πολλά χρόνια από την
Ελληνική τηλεόραση. Μετά την πανέμορφη αγρότισσα της Βέροιας Ράνια Καραγιάννη που συμμετέχει στο παιχνίδι και κέρδισε ήδη τις εντυπώσεις (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), άλλη μια καλλιτεχνική παρουσία που πέρασε από την Ημαθία παίρνει μέρος στο τηλεπαιχνίδι. Η τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη, η οποία κατά το παρελθόν έχει περάσει από τις πίστες της Βέροιας και έχει αγαπηθεί από το κοινό είναι ανάμεσα στους 17 παίκτες.
Η εκρηκτική 32χρονη λαϊκή ερμηνεύτρια αναμένεται να προκαλέσει επάνω της όλα τα βλέμματα. Στο τηλεοπτικό 
στούντιο ήταν και δύο αγαπημένες φίλες της από την Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Θάνο Πετρέλη κ.ά. Δυναμική και φιλόδοξη, θεωρεί πως μετά το Big Brother θα την περιμένει αναγνώριση και επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι!

Δείτε ένα πλούσιο φωτο-αφιέρωμα στη γυναίκα που έφερε τα πάνω-κάτω στο σπίτι του Big Brother:









2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ