Quantcast

http://picasion.com/

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον Φίλιππο

Έλειπε ο «Ψηλός»
Παρουσία σύσσωμου του αγωνιστικού τμήματος, του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του τμήματος Ηλία Λαζού καθώς και φίλων της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Η ομάδα της Βέροιας προετοιμάζεται για το

Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, στο οποίο θα συμμετέχει τη νέα χρονιά. Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος τόνισε στους παίκτες: ” Εύχομαι καλή δύναμη και καλή αρχή χωρίς τραυματισμούς. Πιστεύω ειλικρινά ότι αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας ο Δημήτρης (Γκίμας) που θα ήθελε πάρα πολύ μας παρακολουθεί και πιστεύω ότι αυτό που θα ήθελε από όλους μας, από όλους σας, είναι να συνεχίσετε το έργο που ήθελε ο ίδιος, με περισσότερο πείσμα και περισσότερη επιμονή και να παίρνετε δύναμη από τον ίδιο που θα είναι παρών σε κάθε στιγμή της ομάδας”



Στην συνέχεια ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Ηλίας Λαζός και οι προπονητές Χρήστος Μπλατσιώτης και Χριστόφορος Κουρουζίδης συνομίλησαν με τους παίκτες.

“Αν και οι συνθήκες είναι δύσκολες και λόγο της απώλειας του Δημήτρη και λόγο της πανδημίας θα προχωρήσουμε με ψηλά το κεφάλι. Σας καλωσορίζω όλους, παλιούς και νέους και είμαστε παρόντες για να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει εδώ και 5 χρόνια” δήλωσε ο Ηλίας Λαζός.



Ο Γιάννης Στεργίου ανέφερε: “Χαίρομαι που ο κύριος κορμός παρέμεινε ίδιος. Καλωσορίζω στην ομάδα τα νέα παιδιά και τον νέο προπονητή Χριστόφορο Κουρουζίδη. Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείτε. Καλή χρονια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.”

“Η ζωή προχωράει μπροστά και δεν μένουμε πίσω. Είμαι εδώ, μετά και την απόφαση της διοίκησης, για να συνεχίσω το έργο που ξεκινήσαμε με τον Δημήτρη Γκίμα.” δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο Χρήστος Μπλατσιώτης.



“Θέλω να σας συγχαρώ για την πορεία που είχατε τα προηγούμενα χρόνια και καταφέρατε να μεγαλώσετε το όνομα του Φιλίππου. Καλή χρονιά και να έχουμε μια καλή και παραγωγική συνεργασία” ήταν τα λόγια του νέου προπονητή της ανδρική ομάδας Χριστόφορου Κουρουζίδη.

Δείτε δηλώσεις και πλάνα από τον αγιασμό για την νέα χρονιά:


2 σχόλια:

  1. Τίς μάσκες τί τίς ἤθελαν; Ἀφοῦ ὅταν προπονοῦνται, ὀρθῶς, δέν τίς φορᾶνε, διότι δυσχεραίνουν τήν ἀναπνοή._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ