Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (27/7 - 2/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής στον Καρκίνο και ο Άρης στον Αιγόκερω σχηματίζουν Τετράγωνο την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, φέρνοντας εντάσεις και παρεξηγήσεις. Ο λόγος μας, είναι ιδιαίτερα επιθετικός και εγωιστικός και οι τσακωμοί θα είναι αναπόφευκτοι, αν δεν φροντίσουμε να κατευνάσουμε τους τόνους, αλλά και να περιορίσουμε τον παρορμητισμό μας. Η ερωτική διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, όμως οι αποφάσεις που θα πάρουμε τώρα, καθοδηγούμενες από το πάθος, πολύ πιθανόν να αποδειχθούν μεγάλα ερωτικά λάθη που δεν ανατρέπονται.

Η όψη αυτή είναι επίσης επικίνδυνη για τις μετακινήσεις μας, αφού θα υπάρχουν απροσεξίες και νευρικότητα.

Προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε, περιορίζοντας υπερβολικές και εγωιστικές απαιτήσεις, ειδικά στα ερωτικά θέματα.

♈ Κριός

Γενικά

Εκρηκτικά ξεκινά η νέα εβδομάδα για σένα φίλε μου Κριέ, αφού το τετράγωνο Ερμή – Άρη σε κάνει αρκετά καβγατζή και έτοιμο να τα πεις έξω από τα δόντια. Προσοχή στις επαγγελματικές συγκρούσεις και μην λειτουργείς παρορμητικά. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια φλερτ και ερωτικές γνωριμίες που έχουν όμως χαρακτήρα μυστικό ή και κρυφό! Στα οικονομικά κυριαρχεί άστατη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι όλο παιχνίδι και σχέδια αυτή την εβδομάδα, όμως είτε βρίσκεσαι σε μία μπερδεμένη ιστορία, είτε δεν είσαι ακόμα έτοιμος για κάτι σταθερό όπως θα το θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές κόντρες έχει η εβδομάδα φίλε μου Κριέ, όμως θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να μην πάρεις αποφάσεις που θα μετανιώσεις. Στα οικονομικά είσαι κάπως σπάταλος.

♉ Ταύρος

Γενικά

Κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε, ιδιαίτερα ωστόσο αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 11-13 Μαΐου όπου σε ευνοεί το εξάγωνο Δία Ποσειδώνα. Η εβδομάδα ωστόσο, έχει άγχος για πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν ενώ φωλιάζουν στο μυαλό σου και κάποιες αμφιβολίες οι οποίες σε κάνουν να λειτουργείς αρκετά καχύποπτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου νιώθεις μπερδεμένος και διχασμένος. Μπορεί κάποιες επιθυμίες που περίμενες εδώ και καιρό να γίνουν πραγματικότητα να προχωρούν και να εξελίσσονται, όμως τα δεδομένα δεν σου προσφέρουν ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα συγκεντρώνεσαι και βρίσκεις λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που σε βάραιναν. Στα οικονομικά αν και έχεις βελτιώσει υπάρχουν και πολλά έξοδα που πρέπει τώρα να διευθετηθούν.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής σχηματίζει δύσκολες όψεις αυτή την εβδομάδα γεγονός που φίλε μου Δίδυμε σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να συνεννοηθείς με το περιβάλλον σου, ενώ δεν λείπουν και οι ανησυχίες για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ωστόσο, φέρνει και διλήμματα στα αισθηματικά σου, θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για σημαντικές αποφάσεις ή και αλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά μπερδέματα φέρνει η νέα εβδομάδα στο διάβα της, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε κάνει να βρίσκεσαι διχασμένος ή να μην ξέρεις πώς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά. Προσοχή στις επιπολαιότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν καλές προοπτικές για να μπορέσεις να κάνεις ένα σχέδιο σου πραγματικότητα. Στα οικονομικά σου δέχεσαι ακόμα αρκετές πιέσεις.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε νιώθεις ότι δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα λόγια αλλά και την αγανάκτησή σου και προτρέχεις να μιλήσεις και να εκφράσεις όλα όσα είχες καιρό μέσα σου! Συγκράτησε το θυμό αλλά και τα σκληρά λόγια που είναι πολύ πιθανό αργότερα να μετανιώσεις. Μία πρόταση, μία μετακίνηση, ή μία ευκαιρία, σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή έχει περάσει από πολλές τρικυμίες το τελευταίο διάστημα, όμως αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις το χρόνο σου και να λάβεις τις αποφάσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αρμονία και την γαλήνη μέσα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν μπορείς να συνεργαστείς με όλους τους ανθρώπους το ίδιο, αυτό είναι κάτι που πλέον το ξέρεις αρκετά καλά. Μην ζητάς λοιπόν περισσότερα από αυτά που μπορούν να σου δώσουν! Στα οικονομικά σου υπάρχει άγχος εξαιτίας έκτακτων εξόδων.

♌ Λέων

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να είσαι ενδυναμωμένος ψυχολογικά αλλά και να προσπαθείς να βάλεις την εργασία σου και την καθημερινότητά σου σε μία σειρά, όπου πράγματι το πετυχαίνεις. Δεν λείπουν όμως και τα ευτράπελα, αφού ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και η εβδομάδα έχει τις αιφνίδιες εξελίξεις της που σε αποδιοργανώνουν και σε βγάζουν από το σταθερό σύνηθες μονοπάτι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήνεις τις πληγές του χτες να στέκονται εμπόδιο στο σήμερα ! Οι μέρες που ακολουθούν βγάζουν στην επιφάνεια τις ανασφάλειες και τους φόβους σου για το αύριο των αισθηματικών σου ενώ συνειδητοποιείς ότι κάποιες πληγές δεν έχουν ακόμα επουλωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι επιβεβλημένες οι αλλαγές αυτή την εβδομάδα και αυτό είναι κάτι που σε βγάζει από την βολή σου και σου προκαλεί ένταση! Στα οικονομικά σου δέχεσαι κάποια μορφή ανταμοιβής!

♍ Παρθένος

Γενικά

Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε, κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον μίας σχέσης και νιώθεις ότι ζεις ακριβώς αυτό που φανταζόσουν πάντα! Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα ωστόσο σε συμβουλεύει πως παν μέτρον άριστον, σημαντικό είναι λοιπόν να βάλεις κάποια όρια και να μην εξιδανικεύεις αυτό το διάστημα ανθρώπους και καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα έχει το ρομάντζο και το συναίσθημά της φίλε μου Παρθένε, όμως όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι, για να είσαι εσύ προφυλαγμένος από καταστάσεις που εντέλει μπορεί να σε διαψεύσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα δεν είσαι τόσο επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου, πάρα τ’αύτα υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που σου προκαλούν εκνευρισμό. Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια!

♎ Ζυγός

Γενικά

Στόχος της εβδομάδας είναι να βρεις και πάλι την ψυχολογική σου ηρεμία και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και την ποιότητα της ζωής σου! Αυτό είναι κάτι που εντέλει θα καταφέρεις να το πετύχεις. Κάποιες πιέσεις στα επαγγελματικά είναι αναμενόμενες ενώ δεν λείπουν και κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις για προσωπικά ζητήματα, τα οποία και σε κάνουν να στεναχωριέσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι η ιδανική εβδομάδα για να νιώσεις ισορροπία , αρμονία και σταθερότητα στα αισθηματικά σου! Μάλιστα, είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τα λόγια σου γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εύκολα παρεξηγήσεις και κόντρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου βελτιώνεται έστω και αν χρειάζεται να πάρεις κάποιες σκληρές αποφάσεις τις οποίες και δεν είχες στο πρόγραμμα και σε ζορίζουν! Στα οικονομικά σου δέχεσαι κάποιες προσωρινές πιέσεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ βάζεις τα δυνατά σου και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για προσωπικές σου υποθέσεις, προκειμένου να κλείσεις εκκρεμότητες και να κάνεις πιο ήρεμες και χαλαρές διακοπές. Είσαι από τα ζώδια όμως, που θα μπορέσεις να έχεις και όμορφες στιγμές, ενώ η αγάπη και η ζεστασιά ενός οικείου σου πρόσωπου θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς από το τεταμένο κλίμα των ημερών. Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας γιατί το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού αναμένεται να φέρει κάποιες κρίσεις και αναταραχές στα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι στα φόρτε σου αυτή την εβδομάδα αφού το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα, φέρνει ρομαντισμό, ζεστασιά και όμορφα νέα που σε ικανοποιούν! Μία σχέση σου γλυκαίνει, αναθερμαίνεται και ίσως έχει έρθει η ώρα να την δεις πιο σοβαρά! Νέες απρόοπτες γνωριμίες αφορούν τους ελεύθερους, αλλά θα έχουν μία πιο άστατη μορφή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις δύναμη και το ξέρεις και είσαι από τα ζώδια που ότι και να γίνει βρίσκεις την άκρη σου, όμως αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί ο εκνευρισμός σε κάποιες συνεργασίες σου όπου είναι πολύ πιθανό και να «σπάσουν» να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους! Στα οικονομικά σου έχεις ευκαιρίες ανόδου χρειάζεται όμως και καλή διαχείριση!

♐ Τοξότης

Γενικά

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό φίλε μου Τοξότη για να καλύψεις κενά, για να μπορέσεις να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος είτε και να καλύψεις κάποιες οικονομικές ανάγκες. Μπορεί να πιέζεσαι όμως τα καταφέρνεις. Στα αισθηματικά σου είσαι σε φάση που αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι, δεν έχεις αποσαφηνίσει μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και αυτό μπορεί εντέλει να σε οδηγήσει σε μπελάδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας εξελίξεις στα αισθηματικά σου, όμως το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα κάνει αρκετά θολό το τοπίο σε μία σχέση σου! Ίσως δεν νιώθεις την σιγουριά ή είσαι μπερδεμένος. Πιθανές όμως είναι και οι απιστίες αυτό το διάστημα για αυτό μην παρασύρεσαι σε λάθη που θα σε πάνε πίσω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ρυθμοί στα επαγγελματικά σου είναι έντονοι, αλλά γίνονται και αλλαγές στην εργασία σου που σου προκαλούν έντονο στρες. Στα οικονομικά ακόμα η κατάσταση είναι μπλοκαρισμένη, διαχειρίσου καλύτερα τις υποχρεώσεις σου κόβοντας ότι περιττό

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αρκετά κουρασμένος νιώθεις αυτή την εβδομάδα και έχεις την ανάγκη Αιγόκερέ μου να αποστασιοποιηθείς για λίγο από όλους και από όλα και να ηρεμήσεις, να ανακτήσεις τις μπαταρίες σου! Υπάρχουν όμως ειδήσεις, επαφές και επικοινωνίες που σου προκαλούν μεγάλη ένταση αυτό το διάστημα και άτομα που βρίσκονται σταθερά στη ζωή σου φαίνεται ότι σε προκαλούν με «κόντρα» φέρνοντας αναστάτωση στην καθημερινότητά σου! Είναι ο καιρός που πρέπει να επιλέξεις σε ποιους ανθρώπους αξίζει να ανοίγεσαι και σε ποιους όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου σε κολλά στον τοίχο αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε και σου ζητά εξηγήσεις, δεν λείπουν οι αντιπαραθέσεις και τα καβγαδάκια για αυτό μην πάρεις τοις μετρητοίς όλα όσα ακούς! Αν δεν είσαι σε σχέση, δέχεσαι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που μπορούν να προχωρήσουν λίγο αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν σου είναι πολύ εύκολο να συντονιστείς και να έχεις θετικά αποτελέσματα από τις επαγγελματικές επαφές της εβδομάδας. Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου ευνοούν μόνο τα νέα σχέδια, τα οποία λίγο αργότερα θα μπουν σε εξέλιξη. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να προβείς σε ένα έξοδο που δεν υπολόγιζες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα για σένα φίλε μου Υδροχόε έχει χαρακτήρα ανατρεπτικό, αφού βλέπουμε τον Ήλιο από τον Λέοντα να σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ξαφνικές ρήξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες προκαλούν αναστάτωση, αλλά σε φέρνουν και ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια! Προσπάθησε να συγκρατήσεις την απότομη ή και απρόβλεπτη συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν είναι ένα διάστημα κατάλληλο για να δεσμευτείς ή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης! Μία γνωριμία που προκύπτει τώρα στα ερωτικά σου θα έχει μία άστατη και επιπόλαιη προοπτική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συμβαίνουν ανακατατάξεις ενώ μπορεί τώρα να γυρνά και στο μυαλό σου η προοπτική του να ασχοληθείς και με κάτι καινούργιο! Στα οικονομικά σου όσο γρήγορα έρχονται χρήματα στα χέρια σου το ίδιο γρήγορα φεύγουν!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Δία από τον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου, έτσι λοιπόν βρίσκεσαι στον δικό σου ονειρικό κόσμο, πραγματοποιώντας επιθυμιών και βλέποντας τη ζωή να παίρνει τώρα μία πιο γλυκιά νότα. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται να δείξεις στις επιλογές σου γιατί είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να μην κρίνεις σωστά τα δεδομένα γύρω σου και εντέλει να απογοητευτείς λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της, όμως πολλά από τα μεγάλα λόγια που ακούς αυτή την περίοδο θα αποδειχθούν στην πορεία ότι δεν είναι και τόσο αληθινά! Απόλαυσε τη στιγμή χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις νέα σχέδια, εμπιστευόμενος τις δυνάμεις σου και αποφεύγοντας τον επηρεασμό από το περιβάλλον σου! Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι άστατες!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ