Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (20/7 - 26/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Δευτέρα 20 Ιουλίου 8:18 μ.μ (ώρα κορύφωσης στην Ελλάδα) σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 28 μοίρες και 26 λεπτά. Κάθε άλλο παρά αρμονική μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε. Το διάστημα που ξετυλίγεται μπροστά μας θα έχει αποκαλύψεις,

ίντριγκες, νευρικότητα, εμπόλεμη διάθεση και εριστικότητα. Την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει Αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Η περίοδος, χαρακτηρίζεται από κούραση, δυσκολίες, άγχος, εμπόδια και ανασφάλεια. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και ίσως και επίπονα, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να δραστηριοποιηθούμε με ωριμότητα και σοβαρότητα στους τομείς που μας απασχολούν!

♈ Κριός

Γενικά


Αρκετά πιεστικά ξεκινά η νέα εβδομάδα με μία Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου να φέρει ανακατατάξεις στο σπίτι, στην δομή της ζωής σου και σε όλα αυτά που θεωρούσες σταθερά. Πιέζεσαι από δοκιμασίες που τώρα εμφανίζονται και πρέπει με πειθαρχία και οργάνωση να βάλεις σε μία σειρά καταστάσεις που φαίνεται ότι είχαν ξεφύγει από τον έλεγχο. Κάποιες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά ή κάποια χαρούμενα νέα για έγγραφα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22 Ιουλίου σε βοηθά σταδιακά να βελτιώσεις την διάθεση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται, δεν λείπουν τα φλερτ, οι επικοινωνίες και τα όμορφα σκηνικά που σε κάνουν να βρίσκεις το χαμόγελό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι πιέσεις και πρέπει να πάρεις ώριμες αποφάσεις για την πορεία. Στα οικονομικά ευνοούνται οικονομικές επαφές και συζητήσεις.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αρχίζεις να βάζεις στα σκαριά τα καλοκαιρινά πλάνα σου και με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου οργανώνεις τα πάντα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν λείπουν όμως και κάποιες αρνητικές σκέψεις που φωλιάζουν τώρα στο μυαλό σου και σου ρίχνουν την διάθεση. Τα οικονομικά βελτιώνονται και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει. Επικοινωνιακές εκπλήξεις και προτάσεις σε ανεβάζουν πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν υπάρχουν οι σημαντικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα όμως υπάρχουν ειδήσεις, συναντήσεις και συζητήσεις που σου δίνουν σημαντικές απαντήσεις στα ερωτήματά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες και να δεις με κάθε λεπτομέρεια κάποιες εργασίες που είναι απαραίτητο να διεκπεραιωθούν πριν τις διακοπές σου! Στα οικονομικά σου παίρνεις σημαντική ανάσα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που σου επιβάλει να βρεις λύσεις για οικονομικές υποθέσεις που σε πίεσαν το τελευταίο διάστημα. Ανοίγονται ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το εισόδημά σου, όμως είναι απαραίτητο από πλευράς σου να κάνεις και την σωστή διαχείριση! Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου , σου προσδίδει χάρη, τόλμη και ερωτικό μαγνητισμό! Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις για να ανανεώσεις τη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δέχεσαι εύνοια και οι επιθυμίες σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να αξιοποιήσεις την παιχνιδιάρικη φύση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν συζητήσεις, ειδήσεις που προσφέρουν την ευκαιρία για μία νέα προοπτική. Τα οικονομικά είναι ακόμα σε ένα δύσκολο στάδιο όμως έχεις τις ευκαιρίες διευθετήσεων.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Μία Νέα Σελήνη από το ζώδιο σου, έρχεται για να σε ωθήσει σε νέα σημαντικά ξεκινήματα, όμως είναι βέβαιο ότι αυτό το διάστημα καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις βασιζόμενος περισσότερο στην λογική παρά στο συναίσθημα. Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σχέσεων, κλείνεις κεφάλαια, όμως καλωσορίζεις και νέους ανθρώπους στη ζωή σου, αφού αυτό το διάστημα ευνοούνται ιδιαίτερα οι νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ο καιρός να πάρεις ρεαλιστικές αποφάσεις στα αισθηματικά, να αφήσεις πίσω ότι δεν εξελίσσεται και να κοιτάξεις μπροστά στις νέες ευκαιρίες που σου δίνονται... Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου κάτω από περίεργες συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις από τις επαγγελματικές σου συνεργασίες δεν λείπουν αυτό το διάστημα και είναι σημαντικό να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας. Στα οικονομικά μπαίνεις σε φάση που θα μπορέσεις να ανακάμψεις!

♌ Λέων

Γενικά

Από αυτή την εβδομάδα κάνεις σημαντικά βήματα που σε βοηθούν να βελτιώσεις την ψυχολογία σου αλλά και την εργασία σου, σε αυτό θα σε συμβάλει και η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Μην αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείς να ανταπεξέλθεις και μάθε να λες περισσότερα «όχι» στο περιβάλλον σου! Κάποιες ευχάριστες επαγγελματικές ευκαιρίες σου δίνουν παραπάνω ώθηση. Οι ευκαιρίες μετακινήσεων δεν λείπουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά ευνοημένα είναι τα αισθηματικά σου ιδιαίτερα αν είσαι Λέοντας του 2ου και του 3ου δεκαημέρου που οι μέρες μπροστά σου προσφέρουν ανεμελιά, φλερτ και εκπλήρωση προσδοκιών. Είναι τώρα μία καλή ευκαιρία να ξεχαστείς από τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να έχεις κουραστεί όμως οι προσπάθειές σου πιάνουν τόπο και εξελίσσεσαι! Στα οικονομικά σου μπορείς να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου που είναι και πολλές.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει το άνοιγμα ενός νέου κύκλο στις σχέσεις σου φίλε μου Παρθένοι. Η κοινωνική σου ζωή διευρύνεται, γνωρίζεις νέους ανθρώπους κάνεις καινούργιες φιλίες, αλλά ξεκαθαρίζεις και το τοπίο στις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου αποφασίζοντας να κρατήσεις κοντά σου τους ανθρώπους εκείνους που πραγματικά το αξίζουν

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανοίγεις την καρδιά σου και εκφράζεις όλα όσα έχεις μέσα σου, αφήνοντας στην άκρη τους εγωισμούς και βάζοντας γερές βάσεις στην αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ο καιρός να κάνεις τα μεγάλα σχέδιά σου πραγματικότητα και να δεις την επαγγελματική σου πορεία να γίνεται ακριβώς έτσι όπως είχες φανταστεί. Για την ώρα στα οικονομικά σου ωστόσο έχεις πιέσεις.

♎ Ζυγός

Γενικά

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού όμως εσύ αγαπητέ μου Ζυγέ αυτή την εβδομάδα πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει νέα ξεκινήματα, νέους και προοπτικές , οι οποίες για την ώρα μπορεί να σου προκαλούν κούραση και στρες στην πορεία όμως θα σου βγουν σε καλό! Κόντρες με το σταθερό σου περιβάλλον είναι μέσα στο πρόγραμμα της περιόδου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν και σε ωθούν να εκφραστείς, να τολμήσεις ή και να ρισκάρεις για τον έρωτα! Ζήσε τη στιγμή χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που δεν είσαι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή την περίοδο αυτή την εβδομάδα σου δίνονται οι προοπτικές για ένα νέο δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα. Στα οικονομικά σου μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Με ταξιδιάρικη διάθεση καλωσορίζεις τη νέα εβδομάδα η οποία σε βοηθά να δραπετεύσεις από τα στενά κουτάκια της λογικής και να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις κόσμο , να αλλάξεις εικόνες και παραστάσεις. Μην αφήσεις τις ημέρες αυτές να επηρεάσει κάποιος την διάθεσή σου! Η ψυχολογία και τα οικονομικά σου ανεβαίνουν ενώ υπάρχουν και ευχάριστες ειδήσεις από το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν και τα απολαμβάνεις Σκορπιέ μου ! Η εβδομάδα σε ευνοεί για ένα ρομαντικό ταξιδάκι ή ακόμα και για σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις κάποιες εργασίες σου σε μία τάξη και νιώθεις καλά για αυτό! Στα οικονομικά σου δέχεσαι ευκαιρίες ανάπτυξης ενώ ένα έξτρα έσοδο θα σου δώσει ανάσα!

♐ Τοξότης
Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία και σε βοηθά να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου! Διευθετήσεις, διακανονισμοί και προτάσεις που αφορούν τον οικονομικό σου τομέα σε βοηθούν να βάλεις σε μία σειρά χρέη και πράγματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Από την άλλη πλευρά η δίψα σου για έρωτα δράση και περιπέτεια είναι μεγάλη και μπορώ να πω ότι επιτέλους μετά από αρκετό καιρό το διασκεδάζεις και περνάς καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για έρωτα, συντροφικότητα και χαρά στα αισθηματικά σου! Οι μέρες είναι άκρως ικανοποιητικές και σου εκπληρώνουν προσδοκίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νέα είναι ευχάριστα για τα επαγγελματικά σου αφού τώρα μπορείς να προχωρήσεις σε σχέδια και να κάνεις μία νέα αρχή στην εργασία σου! Στα οικονομικά σου αν και δέχεσαι πιέσεις θα μπορέσεις να βάλεις μία τάξη!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Μία Νέα Σελήνη από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Καρκίνο έρχεται για να ρίξει φως στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και να σε ωθήσει σε σημαντικές αποφάσεις. Η αντίθεση της όμως με τον Κρόνο που κινείται στο ζώδιο σου σε κάνει να βάζεις όρια και να υψώνεις τοίχο σε κάθε τι που σε αδίκησε ή δεν σου φέρθηκε έτσι όπως θα έπρεπε. Έτσι λοιπόν είναι αναμενόμενο ότι αυτό το διάστημα ζεις και ξεκαθαρίσματα

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκέψεις και αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής θα ληφθούν αυτή την εβδομάδα. Αυτή τη φορά προσπαθείς να δεις τα πράγματα γύρω σου με περισσότερο ρεαλισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε τα καβγαδάκια και τις κόντρες με επαγγελματικούς συνεργάτες αυτή την εβδομάδα. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στην δουλειά σου και δεν θα βρεθείς χαμένος! Στα οικονομικά μην ξανοίγεσαι πολύ!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της επαγγελματικής σου ζωής αλλά και να βάλεις σε μία τάξη και σειρά την διατροφή σου, το σώμα σου, τις συνήθειές σου! Είναι ένα καλό διάστημα να πειθαρχήσεις περισσότερο σε κανόνες για να πετύχεις έναν στόχο! Η εγρήγορσή σου στα αισθηματικά αλλά και οι καλοκαιρινές μετακινήσεις συνεχίζουν να αποτελούν την ευχάριστη διέξοδο της περιόδου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές κατακτήσεις, ευχάριστα νέα και ανανέωση στα αισθηματικά σου είναι οι τάσεις της περιόδου για σένα Υδροχόε μου! Το πλανητικό σκηνικό σε προστάζει να τολμήσεις αυτό που θεωρούσες ως τώρα ανέφικτο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου αρχίζουν να υπάρχουν διευκολύνσεις γιατί αποφασίζεις να ασχοληθείς πιο ζεστά με την δουλειά σου αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σου υπάρχει μία ανάσα που σε βοηθά να κινηθείς πιο άνετα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μία χαρούμενη εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Ιχθύ! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου δίνει ώθηση στα δημιουργικά σου σχέδια και σε βοηθά να περάσεις καλά. Ο έρωτας φωτίζει τη ζωή σου, αλλά βάζεις και γερές βάσεις για την πορεία μίας ερωτικής σχέσης. Κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις θα είναι το κερασάκι στην τούρτα και εσύ φαίνεται ότι αυτές τις μέρες ξεφεύγεις επιτέλους από την αδράνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα ευνοείται αυτή την εβδομάδα και μάλιστα θα έχει και μία καλή προοπτική για το μέλλον. Αν είσαι σε σχέση μπορείς να βρεις λύσεις σε φλέγοντα προβλήματα της αισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις βήματα εξέλιξης αρκεί να εμπιστευτείς την δημιουργικότητα και την έμπνευση της στιγμής. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αρκετά έξοδα που σε αποσυντονίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ