Quantcast

http://picasion.com/

Τα ονόματα που «παίζουν» για τις θέσεις στη Βέροια

Η πληροφόρηση των περισσότερων ΠΑΕ κάνει λόγο για Β’ εθνική δύο ομίλων στην επικείμενη αναδιάρθρωση που θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Στη Βέροια είναι σίγουροι πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχουν στον Βόρειο όμιλο και επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν με στόχο την άνοδο στη Super League 1. Μετά το διαφαινόμενο και οριστικό διαζύγιο με τον Κώστα Γεωργιάδη, οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν τις εξελίξεις που αφορούν την «επόμενη μέρα» σε όλα τα επίπεδα. Με το όνομα του Τραϊανού Δέλλα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα και να υπάρχει νέα επικοινωνία των δύο πλευρών, μετά από αρκετό καιρό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Κολοσσός» βρίσκεται πολύ κοντά για να καθίσει στον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά» και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις. Παράλληλα, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή προορίζεται ο Γιώτης Τσαλουχίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας και του Ολυμπιακού είναι το φαβορί για να αναλάβει το δύσκολο κομμάτι.

Όσον αφορά το νέο γενικό αρχηγό, το όνομα που «παίζει» έντονα είναι αυτό του επίσης παλαίμαχου Θωμά Τρούπκου. Τέλος, ο γνωστός στη Βέροια Γιώργος Κικερίδης αναμένεται να επιστρέψει από το πόστο του σκάουτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ