Quantcast

http://picasion.com/

Καστοριά: Με βαριά τραύματα νοσηλεύεται νεαρός που πάλεψε με αρκούδα

Τον έσωσαν τα σκυλιά του
Νεαρός άνδρας στην Καστοριά πάλεψε με αρκούδα και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Συγκεκριμένα, με ράμματα στο κεφάλι και το πρόσωπο καθώς και με σοβαρά κατάγματα στο σώμα του νοσηλεύεται ο νεαρός στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, μετά από «μάχη» με αρκούδα στην περιοχή Αγίας Άννας Καστοριάς. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης με τον νεαρό να έρχεται αντιμέτωπος με την αρκούδα από την οποία τον έσωσαν τα σκυλιά του. Πλέον νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καστοριάς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, αλλά με βαρείς τραυματισμούς σε όλο του το σώμα. Για προληπτικούς λόγους και λόγω της κατάστασης με τα νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Καστοριά, εξετάζεται η διακομιδή του σε άλλο νοσοκομείο. Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν την έντονη ανησυχία τους καθώς η εμφάνιση αρκούδων το τελευταίο διάστημα είναι συχνό φαινόμενο στην ορεινή Καστοριά.

1 σχόλιο:

  1. Μία ἐργαζομένη τοῦ Ἀρκτούρου πού μᾶς «ἐνημέρωνε» εἶχε καταραστῇ τόν ἑαυτό της: ἂν ἐπιτεθῇ ἀρκούδα νά κατασπαράξῃ ἄνθρωπο, νά πέσῃ κεραυνός νά μέ κάψῃ, εἶχε 'πῇ! Ἐλπίζω νά μή πιάσῃ ἡ κατάρα της._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ