Quantcast

http://picasion.com/

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για τον έναν χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ

Από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ένα χρόνο όλα στραβά και ανάποδα». Δεν είναι μια ευχάριστη επέτειο για τον τόπο. Ένα χρόνο μετά τι να πρωτοθυμηθούμε. • Πήρε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ανάπτυξηστο 2,8 και την έκανε ύφεση -0,90 (πριν τον κορωνοϊό) και θα τη φθάσει σε ύφεση με διπλάσιο αριθμό. Πήρε μια χώρααπαλλαγμένη από τα μνημόνια , με ρυθμισμένο το εξωτερικό χρέος και 37 δις ευρώ στα ταμεία. • Κατάπιε το Μακεδονικό , υποστηρίζοντας ενθέρμως την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

• Το ΜΑΤΙ από ανευθυνότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της Δούρου, έγινε μια άνευ προηγουμένου καταστροφή, επιβραβεύοντας τους αξιωματούχους που ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε ως υπευθύνους με οφίτσια.

• Συνταξιούχοι είχαν αρχίσει να παίρνουν τη 13η σύνταξη και η ΝΔ τους την έκοψε

• Έδωσε τομέρισμα σε 2.500.000 ωφελούμενους και η ΝΔ το έκοψε.

• Έταξε καλοπληρωμένες δουλειές και η ανεργία καλπάζει, ενώ οι απολύσεις είναι ο Νέος Αρμαγεδδών.

• Έφερε ένα νομοσχέδιο για την παιδεία, που μας οδηγεί στη δεκαετία του 1970

• Έταξε αξιοκρατία και διαφάνεια και ``βόλεψε΄΄, συγγενείς, κουμπάρους, γνωστούς και φίλους, Παππούδες, Γιαγιάδες, ενώ μοιράζει με αδιαφανείς τρόπους το Δημόσιο χρήμα στους ημετέρους

• Έφερε ένα νομοσχέδιο που κτυπά τις διαδηλώσεις με χουντικό νόμο.

• Προσπάθησε να μοιράσει εκατομμύρια ευρώ σε ``δικούς΄΄ της ανθρώπους με την τηλεκπαίδευση.

• Με την πανδημία του κορονοϊου αντί να δώσειουσιαστικά οικονομικά κίνητρα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με τα ανύπαρκτα για τους πολλούς 800αρια οδηγεί ξανά 300.000 επιχειρήσεις στο λουκέτο.

• Δημιουργεί ένα αστυνομοκρατούμενοκράτος που δεν προστατεύει τον πολίτη, αλλά το επιτελικό τους κράτος από τους πολίτες.

• Στην εξωτερική πολιτική, η Τουρκία αλωνίζει στο Αιγαίο και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Χαράσσει δικές της ΑΟΖ και η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί κάνοντας διμερείς συναντήσεις, ενώ η χώρα έχει αποκλειστεί από Διεθνή τραπέζια που την αφορούν, ενώ παράλληλα αποπέμπει καίρια συμφέροντα της συμφωνώντας την ΑΟΖ με την Ιταλία.

• Προσπαθεί να αξιοποιήσει με την πανδημία το δημόσιο σύστημα υγείας, ενώ παράλληλα αρνείται να κάνει μόνιμους διορισμούς σε προσωπικό, δίνοντας χρηματικές αυξήσεις για τις ΜΕΘ στις ιδιωτικές μονάδες υγείας. Εγκαταλείπει την πρωτοβάθμια υγεία (ΤΟΜΥ)

Σε ένα χρόνο έκανε τόσο πολλά και αρνητικά που δεν τους προλαβαίνουμε.

Δεν την ενδιαφέρει η ουσία, αλλά η επικοινωνία και η εικονική πραγματικότητα που προσπαθεί να την ντύσει με δήθεν σκάνδαλα του Παπά, ενώ αυτά έχουν απαντηθεί εδώ και χρόνια. Καλή η προσπάθεια αλλά δεν πιάνει.

Τα έκανε όλα στραβά και ανάποδα. Ιδού κύριοι το αντιδημοκρατικό επιτελικό κράτος των αρίστων. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν. Πρέπει να σηκώσουμε το ανάστημά μας. Η απαίτηση του Ελληνικού λαού είναι να αντισταθούμε. Οφείλουμε να ξαναδώσουμε την ελπίδα στην Πατρίδα μας».

11 σχόλια:

  1. Μανώλης Βαρδάκας8 Ιουλίου 2020 στις 11:55 π.μ.

    Ρε φτυστε τα μπούτια σας, πουθενάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πας πείτε και εσείς από την έργα σας ?
    Είστε χωμένοι μέσα στην βρωμιά και στην διαπλοκή έως τον λαιμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλ. για όλα αυτά λέτε να ξαναγυρίσουμε σε εσάς.
    Δηλ. "από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη".
    Όχι "συντρόφια" το πικρό ποτήρι θα το πιείτε μόνοι σας. Αν κάποιος σε γελάσει μια φορά δικαιολογήσε, αν όμως σε γελάσει και δεύτερη τότε φταις.
    Και φταίτε και τα τρία κόμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο λόγια γενικά ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας όπως και γενικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς τι κάνατε ; Οι μεγαλύτεροι ψεύτες όλων των εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συντροφοι, ηρθε αυτοδυναμη η ΝΔ εν μεσω μνημονιων και εσεις συνεχιζετε να σαχλαμαριζετε. ηταν η πρωτη και τελευταια φορα αριστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το μόνο που μπορώ να συμφωνήσω είναι ότι η ΝΔ κατάπιε το το Μακεδονικό το οποίο βέβαια εσείς χαρίσατε με την συμφωνία προδοσίας των Πρεσπών. Όποτε μάλλον δεν έχετε το δικαίωμα εσείς να καταγγέλετε τη ΝΔ γιατί στην προδοσία αυτή συνεργαστηκατε άριστα. Καταλάβετε όμως πως η ΝΔ γιορτάζει τον ένα χρόνο διακυβέρνησης, ο ελληνικός λαός όμως γιορτάζει τον ένα χρόνο χωρίς ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικά σε όλους μας ! Κυβέρνηση Κούλη ,δεν θέλαμε; Απολαύστε την......

      Διαγραφή
  7. ΣΥΡΙΖΑ ,( ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΕΞΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ) ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΕΖΥΓΙΣΘΕΙΣ, ΕΜΕΤΡΗΘΕΙΣ κ ΕΥΡΕΘΕΙΣ ΕΛΛΕΙΠΗΣ !!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ , ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ