Quantcast

http://picasion.com/

Συνταξιοδοτήθηκαν 7 διευθυντές σχολείων της Ημαθίας

Στο γραφείο του διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου, 7 διευθυντές σχολείων του νομού Ημαθίας, οι οποίοι μετά από μια μεγάλη σταδιοδρομία συνταξιοδοτήθηκαν. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Διονύσης Διαμαντόπουλος, ο οποίος αφού τους συνεχάρη για την
παραγωγική θητεία, τους χάρισε και μια αναμνηστική πλακέτα. Οι διευθυντές που συνταξιοδοτήθηκαν ήταν οι: Μ. Γκιορτζής, Ν. Μπαξεβάνης, Α. Κουτσογιάννη, Θ. Καρακελίδης, Κ. Κωνσταντινίδης, Ι. Ζήνας και Α. Παπαθανασίου. Μαζί τους η ψυχολόγος και για χρόνια συνεργάτιδα της Διεύθυνσης σε πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων, δρ. Ειρήνη Αναγνώστου. 

Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης θεώρησε χρέος της να τιμήσει αυτούς τους ανθρώπους για την πολύ καλή συνεργασία και προσφορά τους στην εκπαίδευση. Παράλληλα ευχήθηκε τόσο σ' αυτούς, όσο και στους υπόλοιπους που αποχώρησαν, υγεία και να χαρούν τη σύνταξή τους. 

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή εκδήλωση:








10 σχόλια:

  1. Ησύχασε το κεφάλι τους.
    Εδώ και 15 χρόνια είναι ότι χειρότερο να είσαι στη θέση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πως το εξηγείς,αυτοί που μας έφεραν σ'αυτην την κατάσταση - χάλι,να παίρνουν πάνω από 70% στις εκλογές των δασκάλων; Όεο!!!!!

      Διαγραφή
    2. Οι 10 ώρες την εβδομάδα (ή και 3-4 άμα χώνουν παρανόμως δασκάλους στην θέση τους αντί να κάνουν τις ώρες τους) είναι προτιμότερες από τις 21-24 στην τάξη πάντως. Γι' αυτό και σκοτώνονται να γίνουν διευθυντές - είναι περιζήτητες και ιδίως τα τελευταία 15 χρόνια οι θέσεις διευθυντών.

      Όσο για το 70% που αναφέρει ο άλλος σχολιαστής νά πώς το εξηγώ:

      α) Η αποχή αγγίζει το 50%.
      β) Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές. Οι ίδιοι και οι ίδιοι κομματικοί εγκάθετοι ασχολούνται με τον συνδικαλισμό, οπότε η επιλογή είναι μεταξύ Σκύλλας και Χαρύβδεως.
      γ) Επειδή τα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ έχουν υπερεξουσίες, όσοι φοβούνται ότι θα μείνουν ακάλυπτοι σε περίπτωση ατυχήματος, κρύβονται πίσω από τους συνδικαλιστές.
      δ) Για τον ίδιο λόγο, οι επιδιώκοντες ρουσφέτια (εσωτερική πληροφόρηση, (μη) κήρυξη οργανικών θέσεων, αποσπάσεις) στρέφονται στους επαγγελματίες ρουσφετολόγους συνδικαλιστές.

      Διαγραφή
  2. καλη συνταξη και με υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να 'ναι γεροί και γερές, να χαρούν τη σύνταξή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με υγεία φίλοι και συνάδελφοι να απολαύσετε τα καλά της σύνταξης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ένας δάσκαλος δεν παίρνει ποτέ σύνταξη στην πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όμως, με την γραφειοκρατία που έχει αυξηθεί,τις τρελές απαιτήσεις όλων, το ελάχιστο επίδομα που παίρνουν, δεν αξίζει να είσαι στη θέση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για μεταπτυχιακά, πτυχία γλωσσών και άλλα τυπικά προσόντα (π.χ. επίπεδο Β2 στις ΤΠΕ) που δεν θα τους χρησιμεύσουν σε τίποτε. Προφανώς, η τάξη είναι πολύ πιο δύσκολη.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ