Quantcast

http://picasion.com/

Ραπτόπουλος: Η Βέροια πάει για Super League - Πολύ καλή επιλογή ο Δερμιτζάκης

Για την ομάδα της Βέροιας και συγκεκριμένα για την επιλογή της να προσλάβει τον Παύλο Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία μίλησε στην τηλεοπτική του εκπομπή «Μαρμίτα» στο Europe 1 ο Κωστής Ραπτόπουλος. Ο έμπειρος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της έλευσης του Δερμιτζάκη στην Ημαθία,
χαρακτηρίζοντας τον ως μια πολύ καλή επιλογή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο Δερμιτζάκης βρισκόταν στη Καβάλα και έβλεπε να του φεύγουν παίκτες. Δεν υπήρχε προοπτική και είδε να του γίνεται μια πρόταση συνεργασίας από τη Βέροια, Μια ομάδα που ηγείται ο Μπίκας που έχει πολλά λεφτά και θα φέρει την ομάδα σε δρόμους πρωταθλητισμού, ώστε να ανέβει στη Super League. «O Δερμιτζάκης είναι πολύ καλός προπονητής και ήταν μια πολύ καλή επιλογή για τη Βέροια. Ο ίδιος, γνωρίζοντας ότι η «Βασίλισσα του Βορρά» πάει για τα μεγάλα σαλόνια, βλέπει ότι μπορεί να ξαναγίνει προπονητής της Super League. Αυτό που είναι δηλαδή» κατέληξε ο εκκεντρικός παρουσιαστής.

Δείτε το video:

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ