Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προφυλακιστέος ο δράστης της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Ομόφωνα προφυλακιστέος από εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε ο 45χρονος που χθες μπούκαρε στη ΔΟΥ Κοζάνης και επιτέθηκε στους υπαλλήλους με τσεκούρι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 45χρονος έμεινε στο δικαστικό Μέγαρο της Κοζάνης για περίπου 4 ώρες, με την αστυνομική δύναμη να είναι
ισχυρή. Οι τρεις εφοριακοί που δέχτηκαν την επίθεση μεταφέρθηκαν το βράδυ της Πέμπτης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου». Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος εφοριακός, ενώ σοβαρά είναι τα τραύματα και των δυο γυναικών, μια εξ αυτών μάλιστα έχει χάσει το ένα της μάτι. Τα γραφεία της ΔΟΥ είναι σήμερα κλειστά, ενώ μετά τις 11:00 ξεκίνησε και η στάση εργασίας που κήρυξε η Πανελλήνια ομοσπονδία των εφοριακών υπαλλήλων της Ελλάδας.

Αργά χθες το απόγευμα ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επισκέφθηκε το νοσοκομείο Κοζάνης όπου είχε ενημέρωση από τον διοικητή Στέργιο Γκανάτσιο για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών. Ο κ. Πιτσιλής ενημέρωσε τον διοικητή του νοσοκομείου ότι τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο ψυχολόγων θα βρεθεί στο Νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να παράσχει ψυχολογική υποστήριξη στους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ