Quantcast

http://picasion.com/

«Ποδαρικό» με καύσωνα έκανε ο Ιούλιος στο Μακροχώρι - Τι έδειξε το θερμόμετρο;

Καήκατε; Δείτε πού μπορούσατε να απολαύσετε σήμερα δροσιά στην Ημαθία
Πρώτη μέρα του Ιουλίου σήμερα και οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίστηκαν σε όλη τη χώρα. Κάπου ο υδράργυρος σκαρφάλωσε λίγο παραπάνω, όπως στο Μακροχώρι που σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΕΑ), το θερμόμετρο, το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουλίου έδειξε στο Μακροχώρι 36,7 βαθμούς Κελσίου. Ο Μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου δημοσίευσε το απόγευμα μια λίστα με κάποιους από τους περίπου 372 μετεο-σταθμούς του ΕΕΑ, που κατέγραψαν σήμερα θερμοκρασίες άνω των 35 βαθμών, με το Μακροχώρι να βρίσκεται 22ο στη λίστα με 36,9 βαθμούς. 

Σε αντίθεση με το Μακροχώρι, δύο περιοχές της Ημαθίας μπήκαν στη λίστα με τις μέγιστες θερμοκρασίες κάτω των 30 βαθμών. Κλασσικά στις «ψυχρές» λίστες ο Άγιος Παύλος του δήμου Νάουσας που σήμερα ζούσε τον δικό του καύσωνα, με 24,5 ολόκληρους βαθμούς και φυσικά το ΧΚ Σελίου όπου το θερμόμετρο έδειξε 24,1 βαθμούς.

Δείτε τις λίστες:



2 σχόλια:

  1. ΠΌΤΕ ΘΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΚΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΌΧΙ VEROIA ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΝΑ ΖΗΤΆΜΕ ΤΗ ΔΙΌΡΘΩΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρουφιάνοι είναι τι περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ