Quantcast

http://picasion.com/

Με Δήμου, Μπαλάσκα και Κελεσίδη η μεγάλη πρεμιέρα του «Bou·Zou» στην Έλλης!

Παρασκευή 3 Ιουλίου - Τηλέφωνο κρατήσεων: 6980503136 - 6973209929
Σας έλειψαν τα μπουζούκια; Σας έλειψαν τα ελληνάδικα; Σας έλειψαν τα live; Τα καλλιτεχνικά ονόματα που ξέρουν να μας κρατούν στα «κόκκινα» και οι χώροι που γινόμασταν όλοι παρέα και ξεφαντώναμε μέχρι το πρωί;
Όλα αυτά που μας έλειψαν τόσο καιρό από τη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας, επιστρέφουν και μάλιστα... πολύ δυναμικά! Γιατί από το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουλίου, ανοίγει τις πόρτες του το νέο «Bou·Zou» στον πεζόδρομο της Έλλης, που είναι πλέον έτοιμο να μας υποδεχθεί στον ανανεωμένο και πολύ φρέσκο χώρο του.


Η πρεμιέρα στο «Bou·Zou» έχει τρία δυνατά ονόματα και φυσικά το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα. Βασίλης Δήμου, Ξένια Μπαλάσκα και Αναστασία Κελεσίδη θα μας υποδεχθούν για το πρώτο από τα πολλά πολλά βράδια καλοκαιριού στην Έλλης. Που αν κρίνουμε από την πρεμιέρα... το καλοκαίρι στο «Bou·Zou» αναμένεται να είναι «καυτό»!

Έναρξη Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ελληνάδικο «Bou·Zou»
Έλλης 10, Βέροια
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6980503136 - 6973209929
Βρείτε μας στο facebook: Bouzou



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ