Quantcast

http://picasion.com/

Στην «Pitos Group» η μελέτη φωτισμού του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

Ένα ακόμα μεγάλο project ανέλαβε η εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού «Pitos Group». Αυτή τη φορά, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο εμπιστεύθηκε στην εταιρεία «Pitos Group» το έργο της μελέτης του εξωτερικού φωτισμού του κτιρίου του στο κέντρο της ΘεσσαλονίκηςΗ
μελέτη εκπονήθηκε από τους έμπειρους συνεργάτες της εταιρείας, με σκοπό να αναδείξει το επιβλητικό νεοκλασικό κτίριο επί της οδού Τσιμισκή, τονίζοντας τον χαρακτήρα, τη ρυθμολογία του και τα σημαντικά αρχιτεκτονικά του γνωρίσματα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, η πρόταση της «Pitos Group» εξασφαλίζει ένα κομψό αποτέλεσμα, με τον φωτισμό να διαχέεται με αρμονικό τρόπο στις όψεις του κτιρίου.



Η εταιρεία «Pitos Group» διαθέτει οργανωμένο μελετητικό γραφείο, για την εκπόνηση μελετών φωτισμού για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο και με αποκλειστικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς.


Στο κατάστημα «Pitos Group» στην οδό Βικέλα 1 στο κέντρο της Βέροιας, μπορείτε να γνωρίσετε την τέχνη του φωτισμού. Γιατί στην εταιρεία «Pitos Group»... μελετάμε και φωτίζουμε σωστά!.


«PITOS Group»
Βικέλα 1, Βέροια
Τηλ. 2331077670
instagram: pitosgroup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ