Quantcast

http://picasion.com/

Όχημα του δήμου για αποκομιδή ογκωδών απορριμάτων ανεβαίνει στο Σέλι

Για μπάζα, στρώματα, κλαδιά κτλ. 
Από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Τουριστικού Ομίλου Σελίου, ανακοινώνεται πως την Τρίτη 14 Ιουλίου θα ανέβουν στο Σέλι οχήματα του δήμου Βέροιας για την αποκομιδή ογκωδών οικιακών απορριμάτων, όπως μπάζα, στρώματα, κλαδιά κτλ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Τουριστικού Ομίλου Σελίου, σε συνάντηση που είχαν για τα σχετικά ζητήματα του χωριού, ότι στις 14 Ιουλίου 2020 το οχήματα του Δήμου Βέροιας θα βρίσκονται στο Σέλι για την αποκομιδή όλων των ογκωδών οικιακών απορριμάτων (μπάζα, στρώματα, κλαδιά κλπ). Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι του Σελίου να συγκεντρώσουν στα κεντρικά σημεία του χωριού τα σχετικά απορρίμματα μέχρι τις 13 Ιουλίου 2020 το αργότερο».

1 σχόλιο:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στον Π.Τ.Ο.Σ. ακόμη και για αυτό φροντίζει. Και για πολλά άλλα για τα οποία έπρεπε να φροντίζει ο Πρόεδρος του χωριού!!!!!!! Αλλά αυτόν που να τον βρούμε. Είναι ανύπαρκτος. Μάλλον έχει ξεχάσει προς τα πού πέφτει το Σέλι!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ