Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοι με μάσκες στη Βουλή πλην... ενός! Δείτε τις πρωτόγνωρες εικόνες

Πρωτόγνωρες εικόνες στην ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ με τις μάσκες να... κυριαρχούν σε υπουργικά και βουλευτικά έδρανα. Σήμερα, πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου για χρήση μάσκας σχεδόν σε όλους τους κλειστούς χώρους, οι πολιτικοί έδωσαν το παράδειγμα. Από τον πρωθυπουργό και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, μέχρι τους υπουργούς και τους βουλευτές, άπαντες ήταν εφοδιασμένοι με το απαραίτητο μέσο προστασίας. Οι περισσότεροι προτίμησαν τις μάσκες μιας χρήσης, ενώ ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε μια μαύρη υφασμάτινη με κεντημένη την ελληνική σημαία. Μόνο όταν ανέβαιναν στο βήμα της Βουλής ή μιλούσαν, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και οι βουλευτές αποχωρίζονταν τις μάσκες τους.

Από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, εξαίρεση αποτέλεσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Αν και η απόφαση του Προέδρου της Βουλής ήταν ότι η μάσκα σε όλους όσους βρίσκονται στην Ολομέλεια είναι υποχρεωτική, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, για λόγους που μόνο αυτός μπορεί να εξηγήσει, παρακολούθησε ολόκληρη τη διαδικασία χωρίς να φορέσει μάσκα.

Δείτε τις πρωτόγνωρες φωτογραφίες:












1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ