Quantcast

http://picasion.com/

Νεκροί δύο άνδρες που έκαναν μπάνιο σε παραλίες της Χαλκιδικής

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ έκαναν μπάνιο σε παραλίες στη Χαλκιδική, χθες Πέμπτη. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το λιμενικό, χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΟΥΡΚΑΣ» Θερμαϊκού κόλπου, 75χρονος. Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο
όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ» Θερμαϊκού κόλπου, 70χρονος. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ