Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα επιτροπή στο γυναικείο χάντμπολ του Φιλίππου

Μετά από συζητήσεις με τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Φύκατα, αποφασίστηκε οι Γιάννης Δημητρίου, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Γρηγόρης Παπάς, Χρήστος Βακαλφώτης και Δημήτρης Σιαραψής να αναλάβουν σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του συλλόγου, το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου, καθώς και τα τμήματα υποδομής. Η νέα επιτροπή επικοινώνησε με τον προπονητή Χρήστο Τζοβάρα και αποφάσισαν κοινή συναίνεση να μην συνεχίσει και την νέα σεζόν στο Φίλιππο. 

Ήδη η νέα επιτροπή και ο Πρόεδρος του συλλόγου ήρθαν σε επαφή με υποψήφιο προπονητή και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Επίσης μετά από συνάντηση που είχαν οι Γιώργος Φύκατας και Γιάννης Δημητρίου με την προπονήτρια των παγκορασίδων Α’ Κική Τριανταφυλλίδου, αποφάσισαν την συνέχιση της συνεργασίας τους σ’αυτό το τμήμα και την νέα χρονιά. Η κεντρική διοίκηση καλωσορίζει και εύχεται καλή επιτυχία στη νέα επιτροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ