Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Kαταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών από την θεομηνία της 10ης Ιουλίου

Από το Δήμο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Το Τμήμα Περιβάλλοντος και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας του καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν σχετικά με την από 2/6/2020 κοινή υπουργική απόφαση της Διεύθυνσης αποκατάστασης επιπτώσεων και φυσικών
καταστροφών κεντρικής Ελλάδος, που αφορά την οριοθέτηση περιοχών και την χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τον ανεμοστρόβιλο της 10ης Ιουλίου 2019 σε περιοχές των Δήμων Αλεξάνδρειας και Βέροιας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Σύμφωνα με την απόφαση θα πρέπει οι πολίτες που επλήγησαν να υποβάλουν στην αρμόδια Υπηρεσία (Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος / Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Β.Ε.) αίτηση για διενέργεια αυτοψίας στο πληγέν κτίριο, εντός προθεσμίας τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. της απόφασης. Η αίτηση αυτή θα συνοδεύεται από τίτλους ιδιοκτησίας, οδοιπορικό σκαρίφημα και φωτογραφίες του πληγέντος κτιρίου, οι οποίες θα φέρουν το όνομα και την υπογραφή του/της ιδιοκτήτη/-τριας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ